Yeni su kuyusunun geçici kabulü yapıldı

Kapaklı Belediyesi tarafından İsmet Paşa Mahallesi’nde başlatılan derin su kuyusu çalışmaları tamamlanarak yeni su kuyusunun geçici kabulü yapıldı.

 Yeni su kuyusunun geçici kabulü yapıldı
15 Mart 2014 Cumartesi 07:43

12. SU KUYUSU FAALİYETE GEÇTİ
Kapaklı Belediyesi, 12’inci su kuyusunu faaliyete geçirdi. İsmet Paşa Mahallesi’nde sondaj çalışmalarında 358 metre derinliğe inildi.  Yeni su kuyusunun bir hafta içinde şebekeye bağlanacağını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, su tahlil sonuçları olumlu ve su kuyusundan saniyede 25 litre su pompalanacağını ifade etti. Mandalı, "Yeni açılan su kuyusu ile birlikte, kuyularımız Kapaklı’nın su ihtiyacına fazlasıyla cevap verebilecek kapasiteye ulaştı” açıklamasında bulundu.
SAĞLIK AÇISINDAN HİÇBİR SIKINTI YOK
Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan proje çerçevesinde sondaj çalışmasının yapıldığını söyleyen Mandalı, “Burası İsmetpaşa Mahallesi iİlköğretim alanıdır. Burada daha önce de su kuyusu açmıştık. Fakat bu mahallemiz sanayi bölgesine çok yakın olduğu için su kuyusunu yenileme ihtiyacı duyduk” dedi.
 Ortalama bir su kuyusunun ömrünün 10 yıl olduğunu belirten Mandalı, “Bu su kuyumuzdan çıkaracağımız suyu şehir şebekesine vereceğiz. Kapaklı’da evlerin musluklarından akan suların içilmesinde sağlık açısından herhangi bir sakınca yoktur” diye konuştu.
HİZMETLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK
Kapaklı’nın su sıkıntısı çekmemesi için kendilerini en zor günler için hazırladıklarını kaydeden Mandalı, yeni su kuyusunun Kapaklı'ya hayırlı olması temennisinde bulunarak Kapaklı'nın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerinin tüm hızıyla devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.