Yeni yıla gönüllerince eğlenerek girdiler

Çerkezköy yeni yıla sessiz bir giriş yaptı. Bu sene yağan karın ardından sokaklar boş kalırken, eğlence mekanları ise doldu taştı. Yeni yıl öncesi otel ve restaurantlarda çeşitli ekinlikler düzenlenirken, vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar gönüllerince eğlendi

Yeni yıla gönüllerince eğlenerek girdiler
02 Ocak 2015 Cuma 22:16

 YENİ YILI EĞLENEREK KARŞILADILAR

Yılbaşı gecesi öncesi Çerkezköy’de yoğun kar yağışı yaşandı. Yağan karın etkisi ile Çerkezköylüler yılbaşı gecesi sokakları ıssız bırakıp çeşitli mekanlarda yeni yılı karşıladı. 2015 Yılı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle karşılandı. Oteller, restaurantlar ve cafelerde yapılan eğlence etkinliklerinde toplanan Çerkezköylü vatandaşlar yeni yılı eğlenerek karşıladı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Günler öncesinden otel ve restaurantlardan yer ayırtan vatandaşlar yeni yıla düzenlenen partilerle girmeyi tercih ederken, bazı vatandaşlar da havaya dilek feneri bırakarak yeni yılı karşıladı. Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonundan silahla havaya ateş açarak yeni yıla bu şekilde girmeyi tercih etti.

EMNİYET EKİPLERİ KONTROLLERİ SIKI TUTTU

Otel ve restaurantlarda düzenlenen yılbaşı etkinlikleri kapsamında Çerkezköylüler gönüllerince eğlendiler. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde genci yaşlısı herkes sevdiğine sarılarak yeni yıla mutluluk içinde girdiler. Yeni yıla vatandaşlar eğlenerek girerken, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olası bir taşkınlığa mahal vermemek adına ilçe giriş çıkışları ile belirli noktalarda görev alarak kontrollerde bulundular.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.