Yer altına niyet yer üstüne kısmet

Artan maliyetler nedeniyle iptal edelin Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı yer altı otoparkının yerinde şimdilerde kendiliğinden yer üstü otoparkı oluştu.

Yer altına niyet yer üstüne kısmet
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Haziran 2022 Perşembe 10:33

Nisan ayında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin ortak düzenlediği Basın toplantısında neredeyse üç kattan fazla oluşan maliyet artışının meydana yapılacak olan yer altı otoparkının iptal edilmesine neden olduğu belirtilmişti.

 Cumhuriyet Meydanına yapılacak yer altı otoparkı yerine şu an için Akbank’ın yan tarafındaki boşluğa 140-150 araçlık katlı otopark yapılacağı belirtildi.

Cumhuriyet Meydanı ise projelendirilip trafikten arındırılmış bir meydan görüntüsüne kavuşturulacaktı.

Devam eden altyapı ve üst yapı çalışmaları neticesinde Cumhuriyet Meydanı kendiliğinden otopark haline geldi.

NEDEN OLMASIN

Konuyla ilgili görüş belirten vatandaşlar, yer altı otoparkın maliyet artışı nedeniyle yapılamadığını ama kısmetin böyle olabileceğini belirterek, “Bu haliyle başı bozuk otopark görüntüsü veren Cumhuriyet Meydanı’nın, özel günler haricinde, günün belli saatler içinde araç parkına da izin verecek şekilde düzenlemesinin de değerlendirilmesi gerektiğini” dile getiriyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.