Yeşil Bursa Döner 4’üncü şubesini Çerkezköy’e açtı

Çerkezköy’de faaliyete giren Yeşil Bursa Döner işletmesinin açılışına katılım yoğun olurken, açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, farklı damak tatlarını Çerkezköy’e getiren işletme sahibine teşekkür ederek bol kazanç temennisinde bulundu. Trakya’da 4’üncü şubesini Çerkezköy’e açan Yeşil Bursa Döner işletmesinin ilk açılış dönerini de Başkan Akay kesti

Yeşil Bursa Döner 4’üncü şubesini Çerkezköy’e açtı
31 Aralık 2014 Çarşamba 08:14

 ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Yeşil Bursa Döner Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cambazlar Sokak’ta hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine geniş katılım yaşandı. GMKP Mahallesi Cambazlar Sokak’ta hizmete giren Yeşil Bursa Dönerin açılışına, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri ve siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri ile beraber çok sayıda davetli katıldı.
ÇERKEZKÖY’Ü YENİ TATLARLA BULUŞTURACAĞIZ

İşletmenin açılış töreninde konuşan İşletme sahibi Yaşar Iraç, yeni şubelerinin Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Çerkezköy’ü yeni tatlarla buluşturduğumuz için mutluyuz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DÖRDÜNCÜ ŞUBE ÇERKEZKÖY’E AÇILDI

Yaşar Iraç’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yeşil Bursa Döner’in Çerkezköy’e farklı bir damak tadı getireceğini ifade ederek, “Çerkezköylülerin hoşuna gidecek bir tat olacak. Dördüncü işletme de Çerkezköy’de açıldı. Çerkezköy’ün böyle işletmelere ihtiyacı vardı ve yatırımcı Yaşar Bey’e de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN AKAY’IN KESTİĞİ DÖNER MİSAFİRLERE İKRAM EDİLDİ

Açılışın ardından katılımcılara ikramda bulunulurken, Başkan Akay açılışta misafirlere ikram edilmek üzere hazırlanan 150 kilogramlık dönerin başına geçti. AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile beraber döner kesen Akay’ın kestiği dönerler müşterilere ve davetlilere ikram edildi.
FARKLI DAMAK TATLARI DA YER ALIYOR

Yeşil Bursa Döner işletmesinin sahibi Yaşar Iraç işletmelerinde dönerin yanı sıra çorba ve tatlı çeşitlerinin de olduğunu belirterek, İskender, imparator ve Yörük kebaplarının da işletmelerinde mevcut olduğunu ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.