Yılmaz, Bizi taklit edenler meclis üyesi adaylarını açıklayamadı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Rahmi Yılmaz ve ekip arkadaşları, 12 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan oda seçimleri öncesi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yılmaz, Bizi taklit edenler meclis üyesi adaylarını açıklayamadı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ekim 2022 Perşembe 15:41

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, “Biz seçimlerin tarihi belli olmadan yaklaşık 1 ay önceden her gruptan meclis üyelerimizi kamuoyu ile paylaştık. Üyelerimiz kime oy vereceğini biliyor. Ancak her konuda maalesef bizi taklit eden rakiplerimiz henüz meclis üyelerini açıklayamadı. Biran önce açıklasınlar ki üyelerimiz kime oy vereceğini bilsin” dedi.

Yılmaz ve arkadaşları, odanın sorumluluk bölgesinde yer alan Saray’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. Saray programı kapsamında mavi liste ekibi, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i makamında ziyaret etti.

“GENÇ BİR EKİPSİNİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren ve başarı dileklerini ileten Erkiş, “Maşallah genç ve kalabalık bir ekipsiniz. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

“43 MECLİS ÜYEMİZİ KAMUOYU İLE PAYLAŞTIK”

Kendilerini makamında ağırladığı için Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e teşekkür eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Rahmi Yılmaz, projelerini ve Saray ile ilgili yapacakları çalışmaları aktardı. Seçim süreci ile ilgili bilgi veren ve beraberindeki meclis üyesi adaylarını tanıtan Yılmaz, “Bir sivil toplum kuruluşuyuz. Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’de yaklaşık 5 bin 500 üyemiz var. 15 meslek komitesinde 43 meclis üyemiz seçilecek. Biz seçimlerin tarihi belli olmadan yaklaşık 1 ay önceden her grup olmak üzere 43 meclis üyemizi kamuoyu ile paylaştık. Her meslek komitesi, kime oy vereceğini, o meslek komitesinde onu kimin temsil edeceğini şeffaf bir şekilde biliyor. Ancak maalesef bizi taklit eden rakiplerimiz 12 Kasım Cumartesi günü sabahleyin üyelerin önüne biat kültüründen gelen, sindirilmiş, kendini ifade edemeyen istedikleri kişileri koyup o gün üyelerden o listeye oy vermesini isteyecek. Biz demokratik bir seçim olması için, demokrasi için, yaklaşık 5 bin 500 üyenin kendi gruplarında, kendi içlerinden çıkan, mesleklerinde başarılı, liyakatli, eğitimli, herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş, kendi aralarında sevilen arkadaşlarımızı meclis üyesi ve meslek komitesi üyesi arkadaşlarımızı açıkladık. Gönül isterdi ki diğer arkadaşlarda bunu belki 1 ay önce açıklamazlar ama seçime 3 hafta kala kamuoyuna açıklasınlar ki Sarayımıza, Kapaklımıza Çerkezköy’ümüze hizmet edeceğiz diyebilsinler. Ama maalesef şuana kadar göremedik. Her konuda maalesef bizi taklit eden rakiplerimiz henüz meclis üyelerini açıklayamadı. Bizim açıklamış olduğumuz projelerimiz taklit eden arkadaşlar 5 yıl önce “Birlikle Yöneteceğiz” diye yola çıktığımız sloganımızı “Birlikte Kazanacağız” diyerek taklidimizi yapmaya devam ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

SARAY’A İRTİBAT BÜROSU

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın kendileri için bir olduğunu belirten Yılmaz, “Bütün amacımız Çerkezköy’deki üyelerimizi ne imkanlar tanıyorsak, Saray’a da, Kapaklı’ya da aynılarını yapacağız. Odamızın bütün imkanlarını Saray’daki, üyelerimize de sunacağız. Saray’da irtibat bürosu ile başlayacağız. Ardından Meslek Lisesi ile devam edeceğiz. Buradaki üyelerimiz ticaretini geliştirmek için her türlü imkanımızı seferber edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.