Yol arkadaşlarını yolda bulduklarına değişti

1 yıl önce görevden alınan MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, Şanlıurfa Kebap Salonu’nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile Belediye Başkanı Ali Ertem’e yüklenirken, “Siyasi partilerin İlçe Teşkilatları ve Başkanları bir kişinin namusudur, onurudur. Yola çıktığın, beraber yürüdüğün arkadaşları yolda bulduğunu arkadaşlara değiştirdin mi, değiştirmedin mi Sayın Ali Ertem? Bu da yetmiyormuş gibi dışarıdan İlçe Başkanı partiye atadın mı, atamadın mı?” sorusunu yöneltti

Yol arkadaşlarını yolda bulduklarına değişti
17 Mart 2014 Pazartesi 07:59

AK Parti Adayı Ali Ertem’in son günlerde sağ oyların AKP’ye toplanmasını, aksi durumda Belediye Başkanlığı’nı CHP’nin kazanacağını açıklamaya başladığını ifade eden Mustafa Ordu, bunun doğru ve ahlaki bir söylem olmadığını belirterek, “MHP’ye gönül vermiş insanlar 30 Mart’ta sandığa giderek Belediye Başkanlığı’nı MHP’ye kazandıracaklardır. Boşu boşuna vatandaşın kafasını karıştırmaya, etkilemeye hakkı ve hukuku yoktur. Artık kendisi ve yolda buldukları arkadaşları için yolun sonu gelmiştir. Yol arkadaşlarını yarı yolda bırakan, yolda bulduklarına değişen Ali Ertem’in Başkanlık yarışında ilk iki içerisinde olacağına ihtimal vermiyorum” çıkışında bulundu.
DAMACANA GÖNDERMESİ!
Kendisinin 15 gün önce Su Deposu ve Çöp Döküm Sahası ile ilgili açıklamalara Ali Ertem’in bazı basın kuruluşları aracılığı ile cevap verdiğini hatırlatan Mustafa Ordu, “Madem suyun bu kadar temiz neden Belediye’ye kamyon kamyon damacana su alıyorsun, memuruna, amirine damacana su içiriyorsun? Suyun çok temiz ve kaliteli ise milletin parasını neden damacanalar için veriyorsun? Senin memurunun, çalışanın Mimar Sinan’daki Ayşe Teyze’den, Bağlık’taki Hasan Dayı’dan ne ayrıcalığı ve özelliği var? O zaman her eve her gün bir damacana su bıraktır” diye konuştu.
10 YILDA PROJE ÜRETMEDİLER
Belediye Başkanı Ali Ertem’in 10 yılda milletin lehine bir tek proje üretmediğini iddia eden Mustafa Ordu 1993 yılında kendileri tarafından temeli atılan Kapalı Spor Salonu’nun tamamlandığını, yine 1993 yılında açılan Devlet Hastanesi’nin hala hizmet verdiğini belirterek, “Bu eserlerin altında da bizim imzamız vardır” dedi.
ERTEM’İ ELEŞTİRDİ
Belediye Başkanı Ali Ertem’in sağda solda ‘2004 yılına kadar Mustafa Ordu ile samimiydik ve beni siyasi rakip olarak gördüğü için benim aleyhime konuşuyor’ şeklinde konuştuğunu iddia eden Ordu, bunların gerçek olmadığını belirterek, “Madem beni seviyor, samimi neden bana karşı tertiplenen suikastta kendi Meclis Üyesi’nin ismi geçmesine rağmen sessiz kaldı? İsmi geçen Meclis Üyesi’ne bunu neden tertiplediklerini sordu mu? Bu işi tezgahlayanların başındaki Baron kim?
İSMİMİ KARIŞTIRMAK İSTEDİLER
Ayrıca Altıntaş Kuyumculuk’taki dolandırıcılık hadisesinde benim ismimi karıştıran kim? Dolandırıcılara ‘Mustafa Ordu’nun ismini olaya karıştırın, sizi kurtaracağım’ diyen kim? İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ı bu olayın duruşmasına gönderen kim?” sorularını yönetti.
KİMSE AKP’NİN OYUNUNA GELMESİN
Kendilerinin bundan tam 1 yıl önce görevden el çektirildiğini ve bu karara da saygı gösterdiklerini ifade eden Ordu, “Partimizin başarısı için çalışmaya arkadaşlarım ile birlikte devam edeceğiz. Buradan açık ve net söylüyorum. Ali Ertem ve AKP’nin gazına hiçbir arkadaşımız gelmesin. Partisine sahip çıksın. MHP’nin Çerkezköy Belediyesi’ni alacağına inancımız sonsuzdur” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
soru; - 10 yıl önce
sayın başkan bir sor bakalım;belediyede kimlerin yakınları taşeronlar bünyesi vasıtasıyla istihdam edilmektedir?