YÜCEER’E ANLAMLI PLAKET

Ankara Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği, CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’e, derneğe bugüne kadar yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı plaket takdim etti

YÜCEER’E ANLAMLI PLAKET
19 Ocak 2013 Cumartesi 08:28

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ankara Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferhat Akgül, Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberindeki heyeti TBMM’deki makamında kabul etti. Dernek Başkanı Akgül, Derneğe bugüne kadar yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı Milletvekili Yüceer'e plaket verdi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Sivil toplum örgütleriyle sürekli diyalog halinde güzel Tekirdağ’ın daha yaşanır, daha sorunsuz bir kent olması için el birliğiyle çalıştıklarını belirten Yüceer, anlamlı plaket için Akgül’e teşekkür etti. Yüceer, "Üzerimizde büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayız. Genelde ülkemizde, özelde ise Tekirdağ’a ve Tekirdağlılara layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir ayağımız zaten Tekirdağ’da. Sivil toplum örgütlerimizle güçlü bir zincir oluşturduk. Bu plaketin hemşehrilerimden gelmesi önemini bir kat daha artırırken, sorumluklarımı bir kez daha hatırlatıyor’ dedi.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ

Tekirdağ ile ilgili her türlü sorunu Meclis gündemine taşımaya gayret ettiğini anlatan Yüceer, çevresel olarak en önemli sorunun Ergene Havzası olduğunu vurguladı. Yüceer, geçmişte Trakya’nın en verimli havzası olan Ergene’nin, nehir kenarındaki kontrolsüz sanayileşmenin bir sonucu olarak, fabrikaların bıraktıkları kimyasal atıklar, kentsel ve evsel atıklar nedeniyle ölüm kusmaya başladığını bildirdi. 

YAKIN TAKİP 

Ergene ile ilgili atılan her adımı yakından takip ettiklerini ve konuyu sürekli gündemde tuttuklarını söyleyen Yüceer, tüm sorunlara çözüm odaklı yaklaştıklarını ve yetkililere iletmeye gayret ettiklerini kaydetti. Yüceer, "Ergene Nehri temizlendiğinde, sadece şimdiki değil, gelecek kuşaklar için de çok önemli bir hizmet yapılmış olacaktır" dedi. Çorlu'da kurulması planlanan katı atık bertaraf tesisine de değinen Yüceer, halkın, Belediye'nin, sendikaların ve sivil toplum örgütlerinin karşı çıkmasına rağmen, Hükümet tarafından Trakya’yı nükleer çöplük haline getirecek bu projede, anlamsız ısrarın sürdüğünü kaydetti. Yüceer, ölüm kusacak bu tesise Trakya’nın, seyirci kalmayacağını söyledi.

HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Sivil toplum örgütlerinin yaptığı ve yapacağı çalışmaların önemine de işaret eden Yüceer, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Yüceer, bundan sonra yapılacak çalışmalara katkı vermekten ve hemşerileri ile fikir ve emek işbirliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi. Tekirdağ’ın önümüzdeki dönem büyükşehir olarak yönetileceğini anımsatan Yüceer, "Başarının en önemli şartı çalışmak. Dolayısıyla, sorumluluklarımız daha çok. Sorumluluklarımızın daha fazla arttığının farkında olarak, daha fazla çalışacağız” diye konuştu.  

TAKDİRLE İZLİYORUZ

Dernek Başkanı Akgül de Tekirdağ Milletvekili Yüceer'in çalışmalarından övgü ile söz etti. Akgül, “Değerli vekilimiz kentimize yönelik yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Bu çalışmalar bize onur veriyor” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.