Yücel'den Bozdağ'a hayırlı olsun

MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Özkan Yücel, bir süre önce yeniden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na seçilen Ali Bozdağ'ı ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Bozdağ'da seçim çalışmalarında bulunan Yücel'e 30 Mart için başarılar dileğinde bulundu MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Kapaklı Belediye Başkan Adayı Özkan Yücel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Ali Bozdağ'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Yücel'den Bozdağ'a hayırlı olsun
19 Mart 2014 Çarşamba 07:58

ESNAF ODASI'NI
ZİYARET ETTİ
MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Özkan Yücel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ve Belediye Meclis Üyesi adayları Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Başkan Ali Bozdağ ve Yönetim Kurulu Üeysi Selda Yeşil ile görüşen MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Özkan Yücel, "Bugün buraya hem yeniden Esnaf Odası Başkanlığı'na seçilen Ali Bey'i tebrik etmek için geldik. Hem de seçim çalışması için geldik. Ali Başkanımız esnafın teveccühünü kazanmış biri. Esnaf tarafından sevilen sayılan biri. Bizim Kapaklı'da da kendisine ilgi var. Tekrar hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.
HAYIRLI OLSUN
Yeniden başkan seçildiği için kendisini kutlayan Özkan Yücel'e teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Özkan Başkan kongremize gelmişlerdi. Bugünde bizi ziyarete gelmişler. Hem kendisine hem de İlçe Başkanımız Hayri Bey ve Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bende kendilerine seçimlerde başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin" diye konuştu.
VERGİ DAİRESİ
KURULMASI LAZIM
Kapaklı'nın ilçe olmasına rağmen hali hazırda esnafın Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtlı bulunduğunu belirten Başkan Ali Bozdağ, Kapaklı'ya bir Esnaf Odası kurulması için Vergi Dairesi olması gerektiğini belirtti. Bozdağ, "Kapaklı'dan bize kayıtlı üye sayımız bin 200. Kapaklı'ya Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulması için Vergi Dairesi'nin kurulması gerekiyor. Vergi Dairesi kurulsun ben kendi ellerimle Kapaklı'ya bir oda kuracağım" açıklamasında bulundu.
ALTERNATİFİM
Ziyaret sırasında Kapaklı'daki seçim çalışmalarına değinen Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Özkan Yücel, "Beşiktaş Fenerbahçe ile oynarsa Galatasaraylılar kimi tutar? Beşiktaşı mı? Peki Beşiktaş Galatasarayla oynarsa Fenerbahçeliler kimi tutar? Yine Beşiktaş'ı tutar değil mi? İşte bende diyorum ki Ak Partililer adaylarını beğenmiyorsa ben varım. Beşiktaşlı Özkan var.  CHP'lilerde adaylarını beğenmiyorsa yine ben varım" diye ilginç bir öneride bulundu.
KAPAKLI BAŞKANINI ARIYOR
Mevcut Başkan İrfan Mandalı'yı eleştiren Özkan Yücel, "Şuanda Emlak Konutları'na asfalt yapılıyor. Seçime bir hafta kala asfalt yapıyorlar. Benim kaderimde var. Karaağaç'a Başkan oldum Karaağaç-Veliköy arası yapılan yolun parasını ben ödedim. Şimdi burada da ben başkan olacağım Emlak Konutları'na yapılan asfaltın parasını ödeyeceğim" diyerek seçim üzeri yapılan asfaltlama çalışmalarına gönderme yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.