Yulaflı İle Velimeşe Bağlantı Yolunun Yapımı Tamamlandı

Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma kapsamında bin 100 metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip olan bağlantı yolunda toplamda bin 700 ton sıcak asfalt olarak da bilinen BSK serimi gerçekleştirildi.

Yulaflı İle Velimeşe Bağlantı Yolunun Yapımı Tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Haziran 2021 Salı 11:39

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte il genelinde yol yapım ve onarım faaliyetlerine hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene ilçesine bağlı Yulaflı ile Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda başlattığı bitümlü sıcak karışım (BSK) serim çalışmalarını tamamladı.
 “İl Genelinde Yol Yapım Çalışmalarımıza Hız Verdik”
Yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İl genelinde yol yapım çalışmalarımıza hız verdik. Yol yapım faaliyetlerimiz hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. 2021 yılı faaliyet programımız çerçevesinde yol yapım çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle yapımını tamamladığımız Yulaflı ile Velimeşe

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.