Ziraat Odası delege seçimi tamamlandı

Çerkezköy Ziraat Odası'nın 4 yılda bir yapılan delege seçimleri hafta sonu mahalle ve köy muhtarlıklarına koyulan sandıklarla yapıldı. Seçim sonrası oy kullanan bin 200 üye çiftçi, Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu'nu oluşturmak üzere 28 delege seçti.

Ziraat Odası delege seçimi tamamlandı
22 Aralık 2010 Çarşamba 00:00

    Çerkezköy Ziraat Odası seçimleri yapıldı. 4 yılda bir yapılan delege seçiminde çiftçiler mahalle ve köy muhtarlıklarına koyulan sandıklarda oy kullandı. Seçim sonrası bin 200 üye çiftçi arasından 28 delege belirlenerek, Ziraat Odası Yönetim Kurulu'nu oluşturmak üzere seçildi.

BİN 200 KİŞİ OY KULLANDI
    Sakin bir atmosferde tamamlanan seçimlerde çiftçiler, Çerkezköy, belde ve köylerinde bulunan 30 mahalle muhtarlığından çiftçi kaydı bulunan 28'inde oy kullandı. Sabah 08.00'da başlayan oy kullanma süresi akşam 17.00'da sona erdi. 28 muhtarlıkta yapılan delege seçimi sonrası 28 delege Çerkezköy Ziraat Odası'na seçildi. Şehir merkezinde oldukça tenha geçen seçimlerde heyecan çiftçilerin yoğun olduğu belde ve köylerde yaşandı. Seçimlerde Ziraat Odası'na kayıtlı bin 200 çiftçi oy kullandı.

ŞUBAT AYINDA MECLİS BELİRLENECEK
    Seçimlerin  tamamlanmasının ardından gözler yeni Yönetim Kurulu'na çevrildi. Önümüzdeki yıl Şubat ayı içerisinde Yüksek Seçim Kurulu'nun belirleyeceği bir günde yapılacak toplantıyla 28 kişilik Ziraat Odası'na seçilen delegeler arasından 14 kişi ile Meclis oluşturulacak. Seçilen Ziraat Odası Meclis Üyelerinin içerisinden de 7 kişi yeni Yönetim Kuruluna seçilecek. Daha sonra 7 kişilik Yönetim Kurulu da kendi arasından Yönetim Kurulu Başkanı, Vekili ve Muhasip Üyeyi seçecek. Diğer 7 Meclis Üyesi de kendi arasında Meclis Başkanı ve Vekilini seçecek. Yeni Yönetim 4 yıl süreyle görev yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.