Zirve yarışı kıran kırana devam ediyor

Süper Amatör Lig'de 7. hafta maçları da sona erdi. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Karadeniz Gençlik Spor deplasmanından 3 puanla dönerken, lider Çorluspor 1947 ise berabere kaldı. Bir diğer Çorlu ekibi Çorlu Gençlerbirliği ise Kapaklıspor'u tek golle geçti. Bu sonuçlar ile 1911 Çerkezköyspor zirve yarışına ortak oldu

Zirve yarışı kıran kırana devam ediyor
10 Aralık 2014 Çarşamba 07:45

MAÇ EKSİĞİ İLE 3. SIRADA YER ALDI

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor üst üste iki beraberliğin ardından Pazar günü deplasmanda oynadığı Karadeniz Gençlikspor karşılaşmasından 4-2'lik skor ile galip ayrıldı. Bu sonuç ile zirve yarışını sürdüren temsilcimiz 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 14'e çıkaran 1911 Çerkezköyspor, Çorlu 1947 ve Çorlu Gençlerbirliği'nin ardından maç eksiği ile 3. sırada yer aldı.

1947 MAÇ FAZLASI İLE LİDER

Süper Amatör Lig'in en büyük favorisi olarak gösterilen Çorluspor 1947 ise ligin 7. haftasında kendi sahasında Muratlı Belediyespor'u ağırladı. Karşılaşmanın sonucu 2-2 biterken, Çorluspor 1947 zirve yarışında çok kritik iki puanı kaybetmiş oldu. Bu sonucun arından Çorluspor puanını 17'ye yükseltirken maç fazlası ile liderliğini sürdürdü.

ÇERKEZKÖYSPOR'UN MAÇI ERTELENDİ

Süper Amatör Lig'deki bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor'un ise bu hafta Açık Öğretim Sınavlarının olması nedeniyle Sitespor ile oynayacağı maç ertelendi.

GENÇLERBİRLİĞİ ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRDÜ

Lig'in iddialı ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliği ise Çorluspor 1947'nin puan kaybı yaşamasını iyi değerlendirdi. Kendi evinde Kapaklıspor ile karşılaşan Çorlu Gençlerbirliği maçtan 1-0 galip ayrılırken hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. Bu sonu ile puanını 14'e yükselten Çorlu Gençlerbirliği zirve yarışını sürdürmüş oldu.  

MALKARA GALİP, ERGENE BAY

Lig'in 7. haftasının diğer maçlarında ise Malkara Belediyespor, Çorlu Kültür Sultanköyspor'u 4-1 mağlup ederken Ergene Belediyespor ise bu haftayı bay olarak geçti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.