Öğretmenlerden unutulmaz gece

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü proje ekibi tarafından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü konferans salonunda Türk Halk Müziği Konseri gerçekleştirildi. Öğretmenler korosu söyledikleri birbirinden güzel eserlerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Öğretmenlerden unutulmaz gece
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:12

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konserine, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Çerkezköy İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yılmaz Oğur, Mehmet Fatih Kocabaş, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÖĞRETMENLER SANATLARINI İCRA ETTİ
Programda öğretmenler; 2 saat boyunca kah keyifli ve eğlenceli, kah duygusal dakikalar yaşadı. Gecede solo ve koro halinde türküler okunurken, Halk oyunları ekibi de zeybek gösterisi ile büyük beğeni topladı. Programın ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve protokol üyeleri koroda görev alan öğretmenlere ve müzisyenlere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, belgelerini takdim etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.