Akay’a destek vermek için bir araya geldiler

​​​​​​​Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay, Kızılpınar’da Başkan Akay’a Gönülverenler Destek oluşumunun düzenlediği toplantıya katıldı. Kızılpınar’ın üst yapısında yaşanan değişikliğe vurgu yapan Akay, mahalle sakinlerine yeni dönemde park ve yeşil alan sözü verdi.

Akay’a destek vermek için bir araya geldiler
19 Mart 2019 Salı 17:18

AKAY’A DESTEK OLUŞUMU KURDULAR
Kızılpınar Mahallesi’nde Belediye Başkanı Vahap Akay’a Gönülverenler Destek oluşumu başlatıldı. Önder Tatlı’nın girişimleriyle bir araya gelen Erzurumlular, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın 5 yıl boyunca yaptığı çalışmaları desteklediklerini belirterek; “Bugün bizleri kırmayarak toplantımıza katılan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Bizler Belediye Başkanımız Akay’ın eksiksiz destek veriyoruz. Kızılpınar Mahallemize yaptığı hizmetler için de kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
YENİ DÖNEMDE YEŞİL ALAN SÖZÜ
Kızılpınar’ı çamur olarak devraldıklarını ve 5 yılda yapılan yatırımlarla Kızılpınar’ın makus talihine son verdiklerini açıklayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bizim derdimiz daha iyi bir Çerkezköy. Bu amaç uğruna 5 yıl boyunca çeşitli yatırımlarla Çerkezköy’ümüzü buluşturduk. 5 yıl boyunca yaşadığımız bu topraklarda yaşayıp gördüğümüzü ve yaşadıklarımızı görüp hizmete dönüştürdüğümüz bir 5 yıl yaşadık. Yaşadığımız sokakları ‘Nasıl daha iyi yaparız’ diyerek sizlerle birlikte yaşanılır bir hale getirdik. Biz çamurlu bir Kızılpınar aldık. Kızılpınar’da 257 sokakta asfalt ve beton yol çalışması yaptık. 50-60 sokağımızı da çamurdan kurtardık. Kızılpınar’da yaşayan vatandaşlarımız önceki durumu da şimdiki durumu da çok iyi biliyor. Bugün buraya yaptığımız hizmetlerle karşınıza huzur ve mutlu olarak çıktık. Çerkezköy ilçe merkezinde yaptığımız yeşil alanlar gibi Kızılpınar Mahallemizde de yeşil alanlar, parklar ve çocuk parkları yaparak vatandaşlarımızı buralarda buluşturacağız. Ayrıca Veliköy’de yaptığımız düğün salonunun aynısını Kızılpınar mahallemizde de yapacağız” diyerek projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Akay’ın konuşmasının ardından sevgi seli yaşandı. Vatandaşlar Başkan Akay’la fotoğraf çekilebilmek için birbiriyle yarıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.