“Ali Bozdağ suç işlemiştir”

​​​​​​​CHP Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Ali Çalışkan; Cumhur İttifakı adayı Kozuva’nın ekibinde yer alabilmek için görevinden istifa eden daha sonra görevine dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Ali Bozdağ hakkında açıklamalarda bulundu. Çalışkan, “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanımız şubat ayında istifa ederek bir partinin meclis listesine girmek için aday olmuş ve olamayınca odaya geri dönmüştür. Ve Çerkezköylü esnaf arkadaşlarımın çatısı olan odayı siyasi malzeme olarak kullanmış, kapı kapı esnaf gezerek oy istemiştir” dedi.

“Ali Bozdağ suç işlemiştir”
25 Şubat 2019 Pazartesi 15:28

BOZDAĞ’IN AKIBETİ MERAK EDİLİYOR
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ali Bozdağ’a tepkisini ifade eden Çalışkan, “Üzülmemek elde değil. Bakın sevgili Çerkezköy esnafı. 1 Aralık’ta görevde olan makamlar için istifanın son günüydü. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanımız şubat ayında istifa ederek bir partinin meclis listesine girmek için aday olmuş ve olamayınca odaya geri dönmüştür. Ve Çerkezköylü esnaf arkadaşlarımın çatısı olan odayı siyasi malzeme olarak kullanmış, kapı kapı esnaf gezerek oy istemiştir. İsteyemezsin, istetmeyiz. Bu şekilde bir siyasi partiyle bağın var ise şubat ayında hatalı olarak vermiş olduğun istifanı yürürlüğe koyar oy istersiniz. Yapmış olduğunuz söylemler Ahilik kültürü ile bağdaşmamaktadır. Lütfen istifa dilekçeniz ile birlikte Çerkezköy’ümüzün değerli esnafı ve güzide basınına da paylaşmanızı bekleriz. Kaldı ki dilekçe tarihiniz 1 Aralık ise şubat ayına kadar oda çatısı altında siyaset yapmanız suçtur” ifadelerine yer verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.