Çerkezköy Belediyesi’nde bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi'nde Bayramlaşma Programı düzenlendi.

Çerkezköy Belediyesi’nde bayramlaşma
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Temmuz 2022 Cuma 10:57

Bayramlaşma programına katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı'nın ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ederek, "Çerkezköy Belediyesi çalışanları olarak sizlerin Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte nice bayramlara sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde ulaşmanızı temenni ediyorum. Hepinize iyi bayramlar" ifadelerini kullandıktan sonra Kurban Bayramı öncesinde tüm çalışanlarımızın maaşlarını ve ikramiyelerini hesaplarına yatırıldığını belirterek, iyi günlerde harcamaları temennisinde bulundu.
Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Levent Yıldırım ve Esengül Güven ile birim müdürleri ve Belediye çalışanları katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.