CHP hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile Yönetimi, Çerkezköy’ün Yeni Kaymakamı Atilla Selami Abban ve yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti

CHP hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu
30 Aralık 2016 Cuma 10:14

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ten başlayan CHP’li heyet, Hüseyin Gümüş tarafından makamında ağırlandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

KÜÇÜK TÜRKİYE

Çerkezköy’ün, 81 ilden de vatandaş barındırdığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin gümüş, “Buraya geldiğim ilk gün bana Çerkezköy için ‘Küçük Türkiye’ diyorlardı.” ifadelerin kullandı.

EĞPİTİM KAMPÜSÜ RAHATLATACAK

Çerkezköy’de derslik eksikliği olduğunun farkında olduğunu dile getiren Gümüş, “Öğrencisi sayısı bin 890 olan Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu’nun mevcudu bir haftada bin 903’e çıktı. Bu da Çerkezköy’de göçün ne denli fazla olduğunu göstermektedir. Çerkezköy’de eğitim için çok ciddi bir arsa sorunu bulunuyor. Yapılacak okulları yatay değil dikey olarak kullanmak gerekiyor. İnci Narin Yerlici İlkokulu’nun bulunduğu alanda kamulaştırma sorunu var. Devletimiz bir alana okul yapmak istediği zaman o arazinin içinde 1 santimetre yer dahi başkasına aitse binayı yapamıyor. Kısacası bu okulu sorunsuz bir şekilde yapmak istiyor. Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutlarında okul ihtiyacımız var. Belediye’den ve birkaç yerden bununla ilgili araştırma yapılıyor. Ambardere’deki eğitim kampüsü yapıldığı zaman ilk olarak Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’ni oraya taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

CİDDİ BİR GÖÇ VAR

Sanayi kenti olmasından dolayı Çerkezköy’ün aşırı göç aldığını dile getiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Yeni görevinizin hayırlı olması temennisinde bulunmak için sizi ziyaret ettik. Dediğiniz gibi Çerkezköy’de çok ciddi bir şekilde göç yaşanıyor. Ambardere’de eğitim kampüsünün yapılması ile birlikte liseler taşınacak. Çerkezköy’ün bir an önce ikili eğitimden çıkması gerekiyor. Bu da dersliklerin yapılması ile birlikte ortadan kalkacaktır.” dedi.



BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ardından Çerkezköy Kaymakamlığı’na çıkan CHP’li heyet, burada bir süre Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile görüştü. Ziyaret, basına kapalı olarak gerçekleşti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.