Herbalife faliyete başladı

Sağlıklı yaşam sloganıyla hareket eden ve alternatif tıp ürünleriyle her yaştan kişiye hitap eden Herbalife yapılan açılışla Çerkezköy'de hizmet vermeye başladı.

Herbalife faliyete başladı
19 Haziran 2009 Cuma 00:00

KURDELAYI METİN DÖNMEZ KESTİ
    Açılışta konuşma yapan Metin Dönmez "Sağlıklı yaşamın önemini bilen ve yıllarca sağlık kuruluşlarında görev almış birisi olarak böyle bir işyerini Çerkezköy'e kazandırdıkları için şirket sahibi Adem Helvacı ve bu aşamaya kadar görev alan tüm herkese teşekkür ederim. Tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim'' dedi

    Vatandaşa sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmayı hedefliklerini söyleyen şirket sahibi Adem Helvacı: ''Aylarca uğraştık ve amacımıza ulaştık. Çerkezköy'e Herbalife sağlıklı kilo kontrolü ürünlerini getirmenin sevincini yaşıyoruz. Herbalife 72 Ülkede uluslararası yayılarak 28 Yıldır sağlıklı beslenme konusunda lider bir kuruluş olarak hizmet veriyor. Herbalife sağlıklı yaşam tarzını destekleyen ürünler sunar. Herbalife kaliteli ürünler ve uzman desteği sayesinde en iyi şekilde görünmenizi hissetmenizi ve yaşamanızı sağlar.

    İşyerimizi açmamızda ki en büyük neden sağlıklı beslenme alışkanlığını halkımıza kazandırmaktır. Herkez çekinmeden gelip bizden sağlıklı beslenme konusunda bilgi alabilir. Açılışımızda bizi kırmayıp onur konuğumuz olarak Ankara'dan buraya gelen Global Yayılma Takım bBaşkanı Ali Cinkılıç'a teşekkür ederiz. Ayrıca Kurdelamızı kesen Sayın Metin Dönmez, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, CHP Çerkezköy ilçe Sekreteri Metin Kurt ve bizi yanlız bırakmayan misafirlere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum'' dedi.
Açılaşa katılan misafirlere Herbalife Çayı ikram edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.