Kubilay, Gaziler'i ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çerkezköy Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulunarak "30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi gazi ve şehitlerimizi anmak adına ziyaret etmek istedik. Gaziler Derneği’ne gelince ayrı mutluluk içinde oluyoruz, burası sanki bizim evimiz” şeklinde konuştu

Kubilay, Gaziler'i ziyaret etti
27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:27

ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 30 Ağustos öncesi Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği’ne ziyarette bulundu. Kaymakam Kubilay’ın ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Kaymakamımız bu zamana kadar her konuda bize destek oldu ve olacağına da eminiz. Yaptığı ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
BURADA EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM
Kaymakam Kubilay yaptığı ziyarette Gazilerin sürekli yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Tüm gücümüzle sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Sık sıkta ziyaretlerinizde bulunmaya önem gösteriyoruz. 30 Ağustos öncesi sizlerin yanında olmak mutluluk verici. Ben kendimi burada evimde gibi hissediyorum. Bu vatan toprakları içinde canını veren tüm şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi ile anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.