Masa Tenisi takımı Afyon’a gitmeye hak kazandı

22-23 Şubat tarihlerinde Edirne’de düzenlenen Marmara Bölgesi 1. Etap Anadolu Yıldızları Maçlarına 11 ilden takımlar katıldı. Turnuvada birbirinden güçlü rakiplerle mücadele eden Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımız, bölge 3’üncüsü oldu.

Masa Tenisi takımı Afyon’a gitmeye hak kazandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Mart 2020 Salı 11:21


Batuhan Dinç, Ali Özgenç ve Kaan Ali Durmuş’tan oluşan Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımız elde ettiği bu başarı ile 14-15 Mart tarihlerinde Afyon’da yapılacak olan 2. Etap Turnuvasına katılmaya hak kazandı.
   Marmara Bölgesi 1. Etap Anadolu Yıldızları Maçlarında bölge 3.’sü olan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yönetimini tebrik eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımıza 14-15 Mart tarihlerinde Afyon’da yapılacak olan 2. Etap Turnuvası için başarılar diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.