Öğrencilere yangın eğitimi verildi

Çerkezköy Belediyesi’nin 2017 Stratejik Planı doğrultusunda 600 öğrenciye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü tarafından ‘Yangı ve Yangın Sırasında Yapılması Gerekenler’ konusunda eğitim verildi

Öğrencilere yangın eğitimi verildi
14 Aralık 2017 Perşembe 15:11

EĞİTİMİ İTFAİYE ERLERİ VERDİ
Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü İtfaiye Erleri Fulya Adar Fidan ve Mustafa Orhan tarafından verilen eğitimlerde Kızılpınar Atatürk İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ‘Yangın, Yangından Korunma, Yangın Sırasında Neler Yapılması Gerekiyor?’ gibi konular anlatıldı.
BROŞÜN DAĞITILDI
Oldukça eğlenceli ve renkli geçen eğitimin sonunda öğrenciler merak ettikleri soruları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü görevlilerine sorup cevaplar alırken, eğitime katılan öğrencilere Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Yangın Emniyet Talimatları’ adlı broşür dağıtıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.