Samet yeniden şampiyonluk kürsüsünde

Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında mücadele veren Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Samet Ayaz, 37 kiloda Türkiye Şampiyonluğunu elde etti

Samet yeniden şampiyonluk kürsüsünde
03 Haziran 2016 Cuma 18:37

ÇERKEZKÖY’ÜN GURURU OLDU
 
Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam ediyor. Şampiyonaya Çerkezköy’den katılan Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Samet Ayaz, 37 kiloda madalya mücadele verdi. Daha önce katıldığı birçok şampiyonda elde ettiği başarılarla hem Çerkezköy’ün hem de Tekirdağ’ın gururu olmayı başaran Samet Ayaz, yeniden kürsüye çıkmayı başardı.
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ELDE ETTİ
 
Kilosunda birbirinden başarılı maçlara çıkan Samet Ayaz, final karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Samet Ayaz, başarısını aynı zamanda antrenörü olan babası Şampiyon Spor Kulübü Başkanı Vural Ayaz ve takım arkadaşlarıyla paylaştı.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.