TREDAŞ SPOR U18 BASKETBOL TAKIMI TEKİRDAĞ ŞAMPİYONU

TREDAŞ, basketbolda spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor.

TREDAŞ SPOR U18 BASKETBOL TAKIMI TEKİRDAĞ ŞAMPİYONU
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Şubat 2022 Cuma 11:24

Tekirdağ’da kulüpler düzeyinde basketbol altyapı liglerinde birçok kategoride faaliyet gösteren TREDAŞ Spor, U18Genç Erkekler kategorisinde İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Çorlu Belediyesi Spor Kulübü ile oynanan maçı 94-63 kazanmasının ardından 2021-2022 sezonunu Tekirdağ İl Şampiyonu olarak tamamladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2021-2022 sezonunda basketbol faaliyet programı gereğince Tekirdağ’da U18 Genç Erkek kategorisinde 15 takımın katılım gösterdiği ligde mücadele eden TREDAŞ Spor, namağlup olarak Tekirdağ şampiyonluğuna ulaştı.

TREDAŞ Spor, böylece Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 7 Mart tarihinde  Edirne de düzenlenecek Marmara Bölge Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.