Yaya geçidine park edilen araç vatandaşı kızdırdı
Osmanlı Camii’nde kılınan bir cenaze namazı esnasında camii çıkışındaki yaya geçidine park edilen bir araç, bebek arabasıyla karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir vatandaşı sinirlendirdi. Bebek arabasını, hatalı park edilen araç yüzünden rampadan indiremeyen anne, kaldırımdan güçlükle indirerek karşıya geçebildi
BEBEK ARABASINI KALDIRIMDAN İNDİRDİ
Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Osmanlı Camii’nde kılınan bir cenaze namazı esnasında, camiinin çıkışındaki yaya geçidine park edilen bir araç, karşıdan karşıya geçmek için bebek arabasını kaldırımdaki rampadan indirmeye çalışan Çerkezköylü bir vatandaşa engel olunca sinirli anne bebek arabasını kaldırımdan indirmek zorunda kaldı.
POLİS ARACI FARKETMEDİ
Yaşanan bu olayda dikkatlerden kaçmayan başka bir detay ise yaya geçidinin üzerine park eden aracın yanında bir vatandaşla muhabbet eden fakat hatalı park eden aracı fark etmeyen Polis Memuru oldu.
Haber: Uğur Kılıç
