Yüceer: “Hata yapma lüksümüz yok”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ziyarette gündeme dair açıklamalarda da bulunan Yüceer, “Türkiye karanlığa doğru sürükleniyor.” dedi ve aydınlık sabahlara kavuşmak için birliklerine sahip çıkmaları gerektiğini söyledi

Yüceer: “Hata yapma lüksümüz yok”
25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:51

‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİNDE BULUNDU
 
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın çok amaçlı salonunda gerçekleşen ziyarete CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.
 
GENÇ VE DİNAMİK BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK
 
CHP Tekirdağ Milletvekili’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk. Çok güzel projeler üretiyoruz. Aldığımız bayrağı en ileriye taşımak için üzerine koyarak çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle halkımız arasında köprü olacağız.” ifadelerini kullandı. Camcı, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttıktan sonra konuşmalarına son verdi.
 
YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ
 
Kurulan yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını dileyen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Yönetimimizde genç arkadaşların olduğunu görüyorum. Eskiden yönetimde olup da yine görevini devam ettirenler de var. Deneyim sahibi arkadaşlarımızın gençlere yol göstermesi çok önemli. Eskiler ve yeniler yan yana olmalı.” ifadelerini kullandı.
 
BAŞARININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ
 
Başarıyı elde etmenin önemine değinen Yüceer, “Kendi ideolojimizi en yukarıya taşımamız gerekiyor. Bu konuda özellikle Tekirdağlı vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Tekirdağ’da 12 – 0’ı halkımızın iradesiyle gerçekleştirdik. Bunu kalıcı hale getirmemiz çok önemli.” dedi.
 
BİZİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ VAR
 
Birlik ve beraberlik için çalışmaları gerektiğine vurgu yapan Yüceer, “Kimseyi kırmadan, dökmeden birliğimizi sağlayarak başarılı olabiliriz. Cumhuriyet Halk Partisi bunu yaptı. Elbette ki kusurlarımız, eksikliklerimiz var. Ancak bizde bir farklılık var. Bizim birlik ve beraberliğimiz var.” diye konuştu.
 
MİLLİ İRADAYE SADECE 1 KİŞİSAYGI GÖSTERMEDİ
 
Ülke olarak zor günlerden geçildiğini belirten Yüceer,” Tek bir adam var ve her güne yeni bir arzuyla uyanıyor. 7 Haziran’ı hep beraber yaşadık. O zamanki milli iradeye sadece 1 kişi saygı göstermedi. Baskı arttı, bombalar patladı, ekonomi çöktü. Sanki biri bir düğmeye bastı da Türkiye 5aylık bir kaos yaşadı.” dedi.  
 
“VARSA YOKSA BAŞKANLIK”
 
Aralık seçimlerinde çıkan sonuca da saygılı olduklarını, seçmenin iradesine karşı çıkmak gibi bir durumun söz konusu olamayacağını belirten Yüceer, “O bir tek adam Başbakan oldu, Cumhurbaşkanı oldu ama yetinmedi. Türkiye’de savaş var. Ortadoğu’yla adım adım savaşa sürükleniyoruz. Ülkede 3 milyonu aşkın mülteci var. Bunların hiçbirini düşünmüyor. Hiçbiri umurlarında değil. Varsa yoksa Başkanlık. Kendi atadıklarını da bir kenara itiyor. Kimsenin de eleştirmesini, muhalefet etmesini istemiyor.” ifadelerini kullandı.
 
“TÜRKİYE KARANLIĞA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR”

 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalardan da bahseden Yüceer, “Benim orada sormam, milletimin sesini duyurmam lazım. Öyle yapmasam şimdikiler gibi tek bir kişinin vekili olurum; milletin değil.” dedi. Değişen Başbakan ve Kabine’den de bahseden Yüceer, “Şu an kimse ne olacağını bilmiyor. Herkesin kafasında sorular var. Türkiye karanlığa doğru sürükleniyor. Hızla kan kaybediyor.” diye konuştu. Bu durum karşısında öncelikle birlik ve beraberliklerini korumaları gerektiğini belirten Yüceer, “Hata yapma lüksümüz yok. Yapmayacağız, yaptırmayacağız.” dedi.
 
“12 – 0’I DEVAM ETTİRECEĞİZ”

 
Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte yaşananları da değerlendiren Yüceer, “Büyükşehir olmak basit bir şey değil. Evden eve taşınmak dahi kolay değil. İlk zamanlarda bütçe dağılımı konusunda çok sıkıntı çıktı. Ama şimdi düzen oturdu. Kurdeleler ardı ardına kesiliyor. Bu çalışmalar sonrasında inanıyorum ki 12 – 0’ı devam ettireceğiz.” dedi.
 
“YAŞAYABİLECEĞİ GÜZEL BİR ÇEVRE İSTİYOR”
 
Tekirdağ’a üvey evlat muamelesi yapıldığını belirten Yüceer, “Tekirdağ halkı olarak sıkıntılarımız ve beklentilerimiz var. Yol, su ve elektrik tabii ki olmazsa olmazımız. Ama insan, yaşayabileceği güzel bir çevre istiyor. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin farkı da işte bu. Temel çalışmalarımızın yanında bu yaşam alanlarını halkımıza kazandırmak adına elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.
 
“İNANMALIYIZ”

 
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer konuşmalarına son verirken, “Her karanlık gecenin ardından aydınlık bir sabah vardır ve o sabah uzak değil. Önce kendimize, birliğimize inanarak o sabahı göreceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.