Yulaf hasadı sona erdi

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde 2019 yılı yulaf hasadının da tamamlandığını kaydetti.  Hafta içinde buğday hasadının başlayacağını ifade eden Toprak, “Arpa, yulaf hasadının bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Yulaf hasadı sona erdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:11

ARPA YULAF TAMAM SIRA BUĞDAYDA
Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde geçtiğimiz günlerde yapılan arpa hasadının ardından da yulaf hasadının da tamamlandığını ve ay sonuna doğruda bölgede buğday hasadının başlayacağını belirtti. Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu başkanı Hasan Toprak, “Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerindeki çiftçilerimiz buğday, arpa, yulaf ve ayçiçeği ekimi yaparak tarımdan geçimlerini sağlamaktadırlar. Önceki hafta odamıza bağlı bu iki ilçemizde yapılan arpa hasadının ardından önceki günde yulaf hasadı yapılmaya başlandı ve bir iki gün içinde yulaf hasadı tamamlandı. Bölgemizde arpa ve yulaf genellikle yemlik olarak ekildiğinden ekim alanı çok az bu da ancak genelde bin iki bin dönüm kadar bir alana ekilmektedir. Bir hafta içinde de bölgemizde buğday hasadı başlayacak. Arpa, yulaf hasadının bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.