1911 Spor hakem kurbanı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 13. haftasında temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor sahasında Saray Belediye Spor’u ağırladı. Hakem kararlarının futbolun önüne geçtiği karşılaşma 1 – 1’lik eşitlikle sonuçlandı

1911 Spor hakem kurbanı
24 Ocak 2017 Salı 11:52

İLK 11’LER
Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşen müsabakaya Çerkezköy 1911 Spor Sedat, Taner, Mücahit, İsmail, Hayrullah, Nail, Tezcan, Onur, Ali Rıza, Hakan ve Mahmut ilk 11’iyle başlarken konuk ekip Saray Belediye Spor sahaya Emre, Bayram, Ziya, Olcay, Fevzi, Hilmican, Fatihcan, Roland Godwin, Türker, Bahadır ve Emre 11’iyle çıktı.
İLK TEHLİKELİ ATAK TEMSİLCİMİZDEN
Kontrollü başlayan müsabakanın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 24’üncü dakikada temsilcimizden gelirken, Hakan’ın pasına hareketlenen Mahmut’un şutu Saray Belediye Spor kalecisi Emre’de kaldı.
ÜSTÜNLÜĞÜ YAKALADIK
Dakikalar 32’yi gösterdiğinde Çerkezköy 1911 Spor karşılaşmada 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Ceza alanı yayında topla buluşan Ali Rıza karşı karşıya kaldığı Emre’yi düzgün bir vuruşla mağlup ederek skoru 1-0’a getiren gole imza attı.
İLK YARIYI 1-0 ÖNDE KAPATTIK
Karşılaşmanın ilk yarısından başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor soyunma odasına 1-0’lık skorla girmeyi başardı.
İKİNCİ YARIYA PASİF BAŞLADIK
İkinci yarının başlamasıyla pozisyon üretmekte zorluk eken temsilcimiz zaman zaman çıktığı kontrataklarla rakip kaleyi yokladı. Rakip savunmayı bir türlü aşamayan Çerkezköy 1911 Spor, kendini rahatlatacak skoru yakalayamadı.
SARAY EŞİTLİĞİ SAĞLADI
Mücadelenin 66’ncı dakikasında gelişen Saray Belediye Spor atağında Bahadır sağ kanattan orta – şut karışımı bir vuruş yaptı. Hiçbir oyuncunun temas edemediği top kaleye yöneldi ve konuk ekip 1 – 1’lik beraberliği yakaladı.
HAKEM MAÇI KATLETTİ
Bu dakikadan sonra tempoyu arttıran temsilcimizin atakları, karşılaşmanın orta hakemi Ali Akkor’un hatalı kararlarıyla kesildi. Futbolcuların ve taraftarların büyük tepkisine maruz kalan Akkor maçın kontrolünü kaybetti. Dakikalar 89’u gösterirken ceza sahası yayına doğru süratle ilerleyen Tezcan rakip savunma tarafından indirildi. Hakem bu müdahaleyi de görmezden gelerek oyunu devam ettirdi.
1 – 1 TAMAMLANDI
Geriye kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor rakibine karşı baştan sona üstün oynadığı bir karşılaşmadan skandal hakem kararlarının da etkisiyle 1 – 1’lik beraberlik ayrıldı.
YÖNETİCİLER HAKEMLE TARTIŞTI
Karşılaşmanın sona ermesiyle Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Üyeleri hakemlerle tartışma yaşadı. Hakemlerin yöneticilere karşı sert tavrı ve verdiği cevaplar karşısında yönetimini güçlükle sakinleştiren Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın tansiyonun yükselmesine izin vermedi.
MAÇ BİTTİ; HAKEM REZALETİ BİTMEDİ
Hakemler soyunma odalarına girecekleri esnada orta hakeme “Hakkımı helal etmiyorum” diyen Tezcan kırmızı kartla cezalandırılırken, bu karardan sonra hakeme itiraz etmeye kalkan Tezcan Çerkezköy 1911 Spor yönetimi tarafından soyunma odasına götürüldü.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.