Futbol sahasının çim serimi başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapılan futbol sahası projesi çalışmalarında sona gelindi. Sentetik çim serimi işlemlerinin başladığı futbol sahasının en kısa zamanda amatör spor kulüplerinin kullanımına açılması hedefleniyor

Futbol sahasının çim serimi başladı
21 Ağustos 2017 Pazartesi 10:07

SENTETİK ÇİM SERİMİ ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapılan futbol sahasının zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından etrafı tel örgülerle çevrildi. Daha sonra yaklaşık 8 bin metrekarelik alanda sentetik çim serimi çalışmalarına başlandı. 29 Ekim Spor Kompleksi yanında yapımı devam eden futbol sahasının sentetik çim serimi çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor.
500 KİŞİLİK TRİBÜN YAPILACAK
Sentetik çim serimi çalışmalarının da tamamlanmasının ardından 500 kişilik tribün yapımına başlanacak. Futbol sahasındaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması ve ilçedeki amatör spor kulüplerinin kullanımına açılması hedefleniyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.