Tekirdağspor şampiyonluğunu ilan etti

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup’un 25. haftasında lider Tekirdağspor ligde ikinci olan Kocaelispor’u konuk etti

Tekirdağspor şampiyonluğunu ilan etti
06 Nisan 2015 Pazartesi 17:46

 Tekirdağspor, Namık Kemal Stad’ında oynadığı şampiyonu belirleyecek olan Kocaelispor maçında, 90 dakika boyunca rakibine karşı üstün bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmayı bildi. Tekirdağspor’u bu önemli karşılaşmada taraftarları bir dakika bile yalnız bırakmayarak destekledi. Taraftarının da desteği ile oyuna etkili başlayan Tekirdağspor, maçın daha ilk dakikalarında Kocaelispor kalesinde tehlikeler yarattı. Özellikle maçın başından sağ kanattan tehlikeli ataklar geliştiren sarı-siyahlı ekip aradığı golü bulamadı. Maçın ikinci yarısında sahada daha dengeli bir oyun vardı. Maçın 60. dakikasından sonra Tekirdağspor oyundaki ağırlığını arttırdı.  Üst üste rakip kalede pozisyonlar bulan Tekirdağspor zaman zaman kontra araklardan kalesinde pozisyonlar gördü. 69. dakikada Tekirdağspor sol kanattan Hasan ile etkili geldi. Hasan’ın ortasında top Kocaelispor defansına çarparak kornere çıktı. Korneri kullanan Ergin’in ortasında Cihan’ın kaleye giden kafa vuruşunu Kocaelispor oyuncusu Kadir kale çizgisinden çıkardı.

GOL 87. DAKİKADA GELDİ

Tekirdağspor aradığı golü 87. dakikada buldu. Uğur sol kanattan topu kaparak ceza sahasına ilerledi. Uğur’un ortasında Tekirdağspor’dan Birol, Kocaelisporlu futbolcu Murat’ın yaptığı müdahale sonrasında yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Kocaelispor’da Murat yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart gördü. Topun başına geçen Birol topu Kocaelispor ağlarına gönderdi. 1-0

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Tekirdağspor, taraftarının da desteği ile 90 dakika boyunca üstün oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanarak ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.