Optimed’e iki taze kan

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dermotoloji (Cildiye) Uzmanı Uz. Dr. Burcu Minareci ile Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsa Kaman Optimed hastanesinde hasta kabulüne başladılar

Optimed’e iki taze kan
03 Haziran 2016 Cuma 08:26

DEVLET HASTANESİ’NDE GÖREV YAPIYORDU
 
Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy Devlet Hastanesindeki görevinden ayrılan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsa Kaman ile Dermotoloji (Cildiye) Uzmanı Uz. Dr. Burcu Minareci’yi hekim kadrosuna dahil etti. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. İsa Kaman, uzmanlık ihtisasını Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesinde tamamladı.
 
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDU
 
1980 İzmir doğumlu olan Uz. Dr. Burcu Minareci ise, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniğinde uzmanlık ihtisasını tamamladı. 2009 – 2011 yılları arasında Muş-Bulanık Devlet Hastanesinde görev yapan Uz. Dr. Burcu Minareci 2011 yılında göreve başladığı Çerkezköy Devlet Hastanesinde ki görevinden ayrılarak Özel Optimed Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
 
YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER
 
Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Başhemşire Sevda Sümbül, hasta kabulüne başlayan Dermotoloji (Cildiye) Uzmanı Uz. Dr. Burcu Minareci ile Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsa Kaman’ı odalarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.
 
Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.