Birincilik kupası ile Nalbant'ı ziyaret ettiler

Tekirdağ’da 27-28 Şubat tarihlerinde düzenlenen okullar arası Halk Oyunları yarışmasında ter döken Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları ekibi yarışmada birincilik elde etti. Birincilik kupası ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant'ı ziyaret eden öğrenciler ve hocaları, Nalbant'ın tebriklerini kabul ettiler

Birincilik kupası ile Nalbant'ı ziyaret ettiler
03 Mart 2015 Salı 18:14

27-28 Şubat tarihlerinde Tekirdağ'da düzenlenen okullar arası Halk Oyunları yarışmasında, Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları ekibi birincilik elde etti.

TEBRİK ETTİ

Pazartesi günü saat 15.00'da Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant'ı ziyaret eden ekibi Nalbant tebrik ederken "Yarışmalara gitmeden önce de beni ziyaret etmiştiniz. Sizlere o gün başarılar diledim. Kazanmak güzeldir ama hak ederek kazanmak daha da güzeldir. Emeğinizin karşılığını alarak birinci oldunuz, sizleri ve hocalarınızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

ÖNCELİKLE İNANMAK GEREKİYOR

İlk yarışmalarda birinci gelerek, ikinci yarışmada aynı ekibin dördüncülük elde etmesinin normal bir şey olmadığını belirten Nalbant "Bu tip yarışmalarda bazen hissiyat olabiliyor. Düşük puan verilebiliyor, kayırmaca olabiliyor. Ümit ve arzu ediyor, inanıyorum ki inşallah bizim ekibimizle ilgili böyle bir yanlışlık yapılmamıştır. Ben başarı sırrımı öncelikle inanmaya borçlu olan bir insanım. Bir şeyi başarmak istiyorsanız önce onu başaracağınıza inanmanız gerekiyor. Kendinize güvenmeniz gerekiyor. Bir insan eğer ki başaracağına inanmıyorsa başaramaz. Bütün çocuklarımızın ekibimizin öncelikle buna inandığına inanıyorum" dedi.

İNŞALLAH İLERİDE DE ÖN SIRALARA TAŞIRSINIZ

Başarıya inanmayı yüzde 50, diğer 50’lik kısmı da eğitmenler tarafından yapılan çalışmaya bağladığını söyleyen Nalbant, “Eğitmeniniz Abdullah hocam da bunu size bütün enerji ve sinerjisiyle verdi, eğitti. İnşallah ileriki zamanda da Kapaklı İlçesi olarak, Sanayiciler İlkokulu olarak İlçe genelinde en ön sıraya, İlçe olarak da Tekirdağ da en ön sıraya bizleri taşırsınız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin ayrı ayrı gözlerinden öpüyor ailelerinize selam söylüyorum. Emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.