Çerkezköy A.İ.Ö dolu dizgin 3-0

Voleybol Bölgesel Amatör Lig M Grubu 5.maçında Kırklareli Fen Bilimleri Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı ile kendi evinde karşılaşan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı setlerde rakibine 25-12, 25-13 ve 25-23 üstünlük sağlayarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Grupta oynadığı 5.maçı da kazanan temsilcimiz liderliğini sürdürürken 3.lig iddiasını bir kez daha ortaya koydu

Çerkezköy A.İ.Ö dolu dizgin 3-0
02 Şubat 2013 Cumartesi 08:48

Voleybol Bölgesel Amatör Lig M Grubu’nda mücadele eden Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı gruptaki beşinci maçında Kırklareli Fen Bilimleri Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı ile karşılaştı. Maç boyunca rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, setleri 25-13, 25-12 ve 25-23 kazanarak mücadeleden de 3-0 galip ayrıldı.

5’TE 5 YAPTI

Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı bu sonuçla birlikte 5.maçından da galip ayrılarak 15 puanla liderliğini sürdürürken, 3.lig iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

SET DENGELİ BAŞLADI

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye konuk ekibin servisi ile başlanırken, uzun süren ralli sonucunda Can’ın smacıyla Kırklareli Fen Bilimleri Okulu 1-0 öne geçti. Ardından atılan servis filede kalınca skor dengelendi 1-1. Bu dakikadan sonra oyunda etkinliğini arttıran temsilcimiz, hücumları iyi değerlendirirken, Aykut’un servisi ve Tahsin’in smaç sayısıyla skoru 3-1’e taşıdı. Temsilcimizin etkili hücumları karşısında zorlanan konuk ekibin, özellikle top karşılamada sıkıntı yaşadığı da gözlerden kaçmadı.

TEKNİK MOLAYA ÖNDE GİRDİ

İlerleyen bölümde, Kırklareli Fen Bilimleri Takımı, temsilcimizin de hataları sonucu gelen sayılarla oyunda kalmayı başarırken, ilk teknik molaya önde giren taraf 8-6’lık skorla Atatürk İlköğretim Okulu takımı oldu.

ÇERKEZKÖY A.İ.Ö. KONTROLÜ ELİNE ALDI

Teknik mola dönüşü, oyunun her iki bölümünde etkili olan temsilcimiz üst üste bulduğu sayılarla aradaki farkı açmaya başladı ve skoru 13-6’ya taşıdı. Plase ve smaç sayılarla etkinliğini devam ettiren Atatürk İlköğretim Okulu takımı, ikinci teknik molaya da 16-7 önde girdi. İkinci teknik molanın ardından da hücumlardan boş dönmeyen temsilcimiz, aradaki farkı korurken, seti de 25-13 kazanmayı başardı ve setlerde 1-0 öne geçti.

3-0 TAMAMLANDI

İlk setteki oyununu ikinci sette de devam ettiren Atatürk İlköğretim Okulu, hücumdaki etkinliği ve başarılı savunmasıyla üst üste sayılar kazanmaya devam ederken, rakibine de çok fazla sayı şansı tanımayınca b seti de 25-12 kazanarak durumu 2-0’a taşıdı. Temsilcimiz, üçüncü sette, 2-0’ın verdiği rahatlıkla biraz bocalasa da bu seti de 25-23 önde tamamlayarak maçı da 3-o galip tamamlamış oldu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.