Çerkezköy'de streetball heyecanı

Bu sene 5.'si düzenlenen Streetball turnuvasında geçtiğimiz akşam yarı final heyecanı yaşandı. Turnuvanın son ayağında oynanan müsabakalar büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne olurken, final için de nefesler tutuldu.

Çerkezköy'de streetball heyecanı
30 Temmuz 2008 Çarşamba 00:00

6 TAKIM KARŞI KARŞIYA GELDİ

5. Çerkezköy Streetball turnuvasında geçtiğimiz akşam yarı final müsabakalarının heyecanı yaşandı. 6 takımın isimlerini finale yazdırmak için kıyasıya bir mücadele içerisine girdiği yarı final müsabakalarında favori takımlar kazanan taraf oldular.

Yıldızlarda iki, Gençlerde iki ve Büyüklerde iki müsabakanın yapıldığı yarı final gecesinde Galatasaraylı Taraftarlar Derneği ile Son Durak Cafe, Dinamikspor ile Rüzgar Okan ve Tayfası, Gökkuşağı İletişim ile Kar İnşaat, Özbirlik Yapı ile Çetintaş Shovroom, Eruta Giyim ile Aksoy Mühendislik ve Sarayspor ile Akın Emlak takımları karşı karşıya geldiler.

FAVORİLER KAZANDI

Yarı final müsabakaları beklendiği gibi büyük çekişmeye sahne olurken, yine beklendiği gibi favori takımlar kazanan taraf oldular.

Yarı finalde mücadele ederek bir üst finale çıkan takımlar ve yarı finalde alınan sonuçlar şu şekilde oluştu;

BÜYÜKLER YARI FİNAL SONUÇLARI

Galatasaraylı Taraftarlar Derneği 15 - Son Durak Cafe 10
Dinamikspor 15 - Rüzgar Okan ve Tayfası 7

GENÇLER YARI FİNAL SONUÇLARI

Gökkuşağı İletişim 15 - Kar İnşaat 14
Özbirlik Yapı 15 - Çetintaş Shovroom13

YILDIZLAR YARI FİNAL SONUÇLARI

Eruta Giyim 15 - Aksoy Mühendislik 9
Saray Spor 6 - Akın Emlak 15

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.