Çerkezköyspor bırakmadı 2-2

Deplasmanda Yalova Altınova Belediyespor’la karşılaşan Çerkezköyspor 70 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında bir puanı son 15 dakikada kurtardı

Çerkezköyspor bırakmadı 2-2
09 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup'ta mücadele eden Çerkezköyspor ligin 9.haftasında deplasmanda karşılaştığı Altınova Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. 20. dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapayan temsilcimiz son 15 dakikada bulduğu gollerle bir puanı kurtardı. Rakip Altınova’nın golleri Yıldırım’dan gelirken temsilcimizin gollerini Hüseyin ve Yiğit kaydetti.   

ALTINOVA 10 KİŞİ MÜCADELE ETTİ
    Karşılaşmanın 21.dakikasında İsmail Karaman direkt kırmızı kartla cezalandırılınca Altınova Belediyespor kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etti. Bir kişi fazla oynamanın avantajını değerlendirmek isteyen Çerkezköyspor, beraberlik için yüklense de aradığı golü bir türlü bulamadı.

ALTINOVA ÖNE GEÇTİ
    İlk dakikaların golsüz geçildiği karşılaşmada golü bulan taraf ev sahibi Altınova Belediyespor oldu. Karşılaşmanın 35.dakikasında gelişen atakta Altınova Belediyespor’lu Yıldırım Yılmaz şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 1-0 önde oynayan Altınova Belediyespor, 42. dakikada geliştirdiği atak sonrası Yıldırım Yılmaz’ın kafa vuruşu sonrası farkı ikiye çıkarırken kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Altınova Belediyespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

FARK BİRE İNDİ
    İkinci yarıda rakip kaleye yüklenmeye başlayan temsilcimiz, geliştirdiği atakların karşılığını 75. dakikada aldı. Müjdat’ın kullandığı korner sonrası Barış topu Hüseyin’e aşırdı. Hüseyin de düzgün bir kafa vuruşuyla topu Altıova ağlarına göndererek aradaki farkı bire indirdi 2-1.

SKORA DENGE GELDİ
    İlk devreye oranla daha baskılı bir oyun ortaya koyan  Çerkezköyspor bulduğu birçok fırsatı değerlendiremezken beraberlik golünü 81’de Yiğit’le buldu. Gelişen atak sonrası Hüseyin’in ortasına iyi yükselen Yiğit kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve skoru 2-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çerkezköyspor Yalova deplasmanından 2-2’lik skorla ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.