Çerkezköyspor ikinci yarıya hazır

10 günlük Antalya kampının ardından bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Ahmet Korkmaz, takımın son durumu ve transferler hakkında bilgi verdi. Alınan kararla birlikte 3 futbolcunun gönderildiğini ifade eden Korkmaz, 4 futbolcu transfer ettiklerini dile getirirken, yeni transferlerle birlikte gol yollarındaki sıkıntının çözüldüğünü ifade etti

Çerkezköyspor ikinci yarıya hazır
23 Ocak 2013 Çarşamba 08:09

Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, 10 günlük Antalya kampının ardından düzenlediği basın toplantısında takımın son durumu ve transferdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Pazartesi günü Kulüp Binası’nda düzenlenen toplantıya Genel Menajer ve Kulüp Müdürü Ergun Uncuoğullarından ve takıma maddi manevi destek veren Murat Narçın da katıldı.
SORUNLAR ÜST ÜSTE GELDİ
Açıklamasının başında, ligin ilk yarısını kötü bir yerde tamamladıklarını dile getiren Ahmet Korkmaz, “Sezon başından beri yaşanan olumsuzluklar, kadrodaki sakat oyuncuların çokluğu, şahsen yaşadığım sıkıntılar üst üste geldi. Bu sebeplerden ötürü devre arasına umduğumuz yerde giremedik” diye konuştu.
ADAPTASYON SÜRECİNİ ATLATTILAR
Devre arası kampını daha iyi bir ortamda geçirmek ve daha iyi çalışmak için 10 günlük Antalya kampına gittiklerini hatırlatan Korkmaz, kampın kendileri için oldukça iyi geçtiğini ifade ederken, yeni gelen oyuncuların da bu süre içinde takıma adapte olduklarını söyledi.
HAZIRLIK MAÇLARINI ÖLÇÜ ALMAMAK GEREKLİ
Korkmaz, ardından kamp süresince oynadıkları hazırlık maçlarının bir değerlendirmesini yaptı. 10 günde toplam 3 maç yaptıklarını kaydeden Korkmaz, “İlk maçımızda Sivas 4 Eylül ile karşılaştık ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldık. Fakat hazırlık maçlarını ölçü almıyoruz çünkü bu maça takıma yeni katılanlar ve ligde fazla forma şansı bulamayan isimlere şans verdik. 2.maçımızı Eskişehir Sağlıkspor’la yaptık. Bu maçtan 4-0 galip ayrıldık. Gollerimizin ikisini yeni gelen forvet oyuncuları Zülküf, Ali atarken, diğer ikisini de Fırat ve Gökhan attı. Son maçımızda ise 6.Grup lideri Diyarbakır Ergani ile karşılaştık. Bu maçta da, artık karar aşamasında olan oyuncular oynadı. Bu maçtan 3-0 mağlup ayrıldık. Pazar günü de kampı tamamlayıp Çerkezköy’e döndük” ifadelerine yer verdi. Korkmaz ayrıca, Vefa ile oynayacakları ve tam kadro çıkacakları hazırlık maçının olumsuz hava şartları nedeniyle iptal olduğu bilgisini de verirken, Salı gününden itibaren Kırklareli Sanayi maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Açıklamasının devamında, bu süreçte kendilerine destek olan isimlere teşekkür eden Korkmaz, “Kampta bize destek olan Belediye Başkanı Ali Ertem’e, kamp boyunca bizimle olan Hüseyin Boz’a, Hayrettin Çetinkaya’ya ve bizi ziyarete gelen Murat Narçın’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
3 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI
Ardından, devre arası transferleri hakkında bilgi veren Ahmet Korkmaz, Okan Çebi, Emrah Pazar ve Gökhan Şensoy ile yollarını ayırdıklarını belirterek, “Alınan karar doğrultusunda bu oyuncularla yollarımızı ayırdık. Ayrıca Yağız da geçirdiği ağır ameliyat sonucu sezonu kapattı” dedi.
GOL YOLLARINDA SORUN KALMAYACAK
Eksik bölgelere takviye için transfer arayışına girdiklerini ifade eden Korkmaz, bununla ilgili olarak gerek teknik ekibin gerekse yönetimin ince eleyip sık dokuduğunu dile getirerek, “Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşıyorduk. Bu sebeple iki santrafor transfer ettik. Biri Adapazarı’ndan da tanıdığımız, son olarak Bafraspor’da oynayan Zülküf Ertem, diğeri de Ali Kayhan. Santrafor dışında Zonguldak’tan orta saha oyuncusu Samet Sert’i kadromuza kattık. Mecidiyeköyspor’dan da sol bek Semih Demir aramıza katıldı. Diğer transferimiz ise, daha önce birçok profesyonel takımda oynamış, Zülküf’ün takım arkadaşı, ön libero pozisyonunda oynayan Salih Kaya’yı transfer ettik” şeklinde konuştu.
HÜSEYİN BOZ VE MURAT NARÇIN’A AYRICA TEŞEKKÜR ETTİ
Transferlerin kendileri için çok önemli olduğunu ancak aynı zamanda maddi açıdan da yük getirdiğini vurgulayan Korkmaz, özellikle Semih Kaya transferinde kendilerine destek olan Murat Narçın’a teşekkür ederek, “Murat Narçın yönetici olmamasına rağmen bizlere maddi manevi destek veriyor. Yeri geliyor, tesislerde futbolcularla ilgileniyor. Her maçımızda yanımızda oluyor. Salih Kaya transferini üstendiği için kendisine yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Korkmaz, ayrıca, Ali Kayhan transferinin de masraflarını karşılayan Hüseyin Boz’a da ayrıca teşekkür ederken, ilçedeki bürokratların, siyasilerin, sanayicilerin ve esnafların kendilerine destek vermeleri yönünde bir kez daha çağrıda bulundu.
İKİNCİ YARIDA İNANMIŞ BİR TAKIM İZLETECEĞİZ
İkinci yarı ile birlikte zorlu bir sürece gireceklerinin de altını çizen Korkmaz, Tekirdağspor ile aralarındaki 12 puanlık farkı kapatacaklarına inandığını belirterek, “İkinci yarıda seyircilerimize üst düzeyde mücadele eden, inanmış bir takım izleteceğiz. Yeni transferlerle birlikte gücümüze güç kattık. Daha önce de iyi futbol izlettik ancak gol yollarında sıkıntı yaşadık. Takviyelerle birlikte ikinci yarıda birbirinden güzel golleri taraftarlarımıza izlettireceğiz” cümlelerine yer verdi.
BAŞKAN 2013 PROJELERİNE STADI DA ALDI
Korkmaz, açıklamasında, tesis sıkıntısını bir kez daha gündeme getirirken, ligin ikinci yarısında nerede antrenman yapacaklarını kara kara düşündüklerine vurgu yaparak, “Sahamızda idman yaptığımız zaman zeminin ne hale geldiğini herkes biliyor. Belediye Başkanı 2013 projelerine stadı da ekledi. Buna çok sevindik. Umuyoruz ki 2013 sonunda, Kapalı Spor Salonu’nun arka tarafındaki alana stadımız yapılacak. Belediye Başkanı’na bu konu için de teşekkür ediyoruz. Bu sayede idmanlarımızı yeni stadımızda yaparız. Çorlu’ya, Veliköy’e Binkılıç’a gitmeyiz. Bu kanayan yara kapanır” dedi.
BURADA OLMAMIZ GEREK
Korkmaz’ın ardından söz alan Murat Narçın, Ahmet Kormaz’ın kulüp için büyük gayret gösterdiğini dile getirirken, kendisinin de bu gayret içinde olması gerektiğini ve bu sebeple destek olduğunu belirterek, “Ahmet Korkmaz’ın yerinde ben olsam, ben de yalnız kalmak istemem. Kendisi büyük çaba sarf ediyor ama destek yetersiz. Bir şekilde bizim de burada olmamız gerek. Manevi desteğe de ihtiyacı var” dedi.
BU TAKIM KOLAY MAÇ KAYBETMEZ
Futbolculara da sonuna kadar inandığını ifade eden Narçın, “Tek tek bakıldığında hepsi üst liglerde oynayacak futbolcular. Takımda eksiklikler de giderildi. İlk yarıda şanssızlığımız da vardı. Bu takım Tekirdağ’ı rahat yendi. Edirne’de uzatmalarda yediği gollerle mağlup oldu. Umuyorum ki yeni transferler yerine oturur. Artık iş antrenöre kalıyor. Hata yapılmazsa bu takım şampiyonluğun en büyük adayı ancak bu şans şimdilik geride kaldı. Artık içeride maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Dışarıda oynayacağımız maçlarında çoğunu da kazanma şansımız yüksek. Tekirdağspor’un üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Çerkezköyspor önümüzdeki yıl kadrosunu korursa, şampiyonluğun en büyük adayıdır” açıklamasında bulundu. Narçın ayrıca, oyunculara, üst liglerden birçok transfer teklifi geldiğine de dikkat çekerken, takımın kalitesinin buradan da anlaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.