Çerkezköyspor Kırklareli’ye bilendi

Kötü geçen ilk yarının ardından devre arasında antrenör değişikliğine giden ve kadrosunu 5 yeni futbolcu ile güçlendiren Çerkezköyspor, ikinci yarının ilk maçında Kırklareli Sanayispor deplasmanına konuk olurken, temsilcimiz takibini mağlup ederek 2. yarıya 3 puanla başlamak istiyor

Çerkezköyspor Kırklareli’ye bilendi
26 Ocak 2013 Cumartesi 08:59

Bölgesel Amatör Lig’de 2.yarı heyecanı hafta sonu oynanacak maçlarla başlarken, 11.Grup’ta yer alan temsilcimiz Çerkezköyspor ikinci yarının ilk maçında Kırklareli Sanayispor deplasmanına konuk olacak. 

2.DEVRENİN İLK MAÇI YARIN

Yarın Kırklareli’de oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Devre arasını çalışmaları için 10 gün Antalya’da kalan Çerkezköyspor, son antrenmanını Çerkezköy’de yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başladı.

EKSİK NOKTALARA TAKVİYE YAPILDI

İlk yarıda oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamayan yeşil beyazlı ekip, devrenin tamamlanması ile birlikte eksik noktalara takviye yaparken, antrenör değişikliğine de gitmişti. Takımda beklenen performansı sergileyemeyen Emrah Pazar, Okan Çebi ve Gökhan Şensoy’la yolları ayıran Çerkezköyspor, devre arasında antrenörlüğe Mustafa Suat Akdereli getirilmiş, transfer çalışmaları sonucunda kadrosuna Zülküf Ertem, Ali Kayhan, Samet Sert, Semih Demir ve Salih Kaya’yı katmıştı.  

11. SIRADA BULUNUYOR

Temsilcimiz, ilk yarıda oynadığı 13 maç sonunda sadece 3 galibiyet alırken, 3 beraberlik 7 de mağlubiyet aldı. İlk yarı sonunda 12 puan toplayabilen yeşil beyazlı ekip devreyi 11.sırada tamamlamıştı. Rakip Kırklareli Sanayispor ise ilk yarıda oynadığı maçlarda bir kez galibiyet sevinci yaşarken, 8 kez mağlup oldu ve 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Kırklareli temsilcisi, topladığı 7 puanla son sıranın bir basamak üzerinde bulunuyor.

İLK MAÇTA ÜSTÜNLÜK SAĞLAYAMAMAMIŞTIK

Öte yandan, iki takım arasında ligin ilk devresinde Çerkezköy’de oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.