Çerkezköyspor Kocaeli deplasmanında

Geçtiğimiz hafta kar yağışı sebebiyle Kırklareli Sanayispor maçı ertelenen Çerkezköyspor, yarın Hereke Yıldız karşısında galip gelerek 2.yarıya iyi başlamak istiyor

Çerkezköyspor Kocaeli deplasmanında
02 Şubat 2013 Cumartesi 08:45

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Çerkezköyspor, ligin 15.haftasında Hereke Yıldız deplasmanına konuk oluyor. Yarın Kocaeli’nde oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
HAVA MUHALEFETİNE TAKILMIŞTI
Öte yandan, temsilcimizin geçen hafta oynaması gereken Kırklareli Sanayispor maçı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.
KADRO GÜÇLENDİRİLDİ
İlk yarıda oynadığı maçlarda istediği sonuçları elde edemeyen Çerkezköyspor’da, devrenin tamamlanması ile birlikte transfer çalışmaları hız kazanırken, antrenör değişikliğine de gidilmişti. Yeşil beyazlı ekipte, beklenen performansı sergileyemeyen Emrah Pazar, Okan Çebi ve Gökhan Şensoy’la yollar ayrılmış, devre arasında antrenörlüğe Mustafa Suat Akdereli getirilmiş, transfer çalışmaları sonucunda kadrosuna Zülküf Ertem, Ali Kayhan, Samet Sert, Semih Demir ve Salih Kaya transfer edilmişti.
11. SIRADA BULUNUYOR
Temsilcimiz, ilk yarıda oynadığı 13 maç sonunda sadece 3 galibiyet alırken, 3 beraberlik 7 de mağlubiyet aldı. İlk yarı sonunda 12 puan toplayabilen yeşil beyazlı ekip devreyi 11.sırada tamamlamıştı. Rakip Hereke Yıldız ise ilk yarıda oynadığı maçlarda 5 kez galibiyet sevinci yaşarken, sadece 2 kez mağlup oldu ve 7 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Kocaeli temsilcisi, topladığı 22 puanla ligin 6.sırasında.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.