Çerkezköy’ün yetenekleri Göztepe’de

​​​​​​​Çerkezköy’de faaliyet gösteren Göztepe Futbol Okulları İzmir’de Göztepespor antrenmanlarına katılarak, Süper Lig takımı oyuncuları ile tanışma ve antrenmanlarını izleme fırsatı yakaladı.

Çerkezköy’ün yetenekleri Göztepe’de
04 Nisan 2019 Perşembe 15:53

BEĞENİLEN OYUNCULAR KAMPA ALINDI
Program hakkında bilgi veren Göztepe Futbol Okulları Çerkezköy Bölge Sorumlusu İsmail İnan, “A Takım kafilemiz Beşiktaş ile maç oynamaya İstanbul’a gelecekti. Göztepespor alt yapı koordinatörümüz bizleri arayıp havaalanı daveti yaptı. Bizde öğrencilerimizle beraber Atatürk Havaalanı’na gittik. Orada öğrencilerimizle güzel bir ortama şahit olduk. Öğrencilerimiz A takım oyuncularımızla hem tanışma hem fotoğraf çektirme şansına sahip oldu. O gün Atatürk Havaalanı’nda müjdeli bir haber aldık. Göztepesporumuzum alt yapı koordinatörü bizlerden yetenekli olan öğrencilerimizi İzmir’e getirmemizi istedi. Bizde bir grup oluşturarak İzmir’e gittik. Burada sporcularımız ilk önce alt yapı gruplarıyla antrenmanlara çıktılar ve çeşitli denemelerden geçtiler. Beğenilen öğrencilerimizi 2.etap kampına davet ettiler. Öğrencilerimiz antrenmanlardan arta kalan zamanlarda A takım tesislerimizi, A takımımızın ilçesi Göztepe’yi, Bornova Belediyesi Atatürk Anı Evi’ni, Alsancak Kordonu, fuar alanı, Urla’yı gezme ve tanıma fırsatı buldu. Hem bizim hem öğrencilerimiz açısından verimli bir program olduğunu düşünüyorum. Gün geçtikçe daha iyi işler yapıyoruz, velilerimizde sağ olsunlar ellerinden gelen desteği bizlere gösteriyorlar. Güvenlerini fazlasıyla hissediyoruz ve birlikte büyüyen bir aile durumuna geldik. Her iki tarafında birbirine olan güveni, saygısı, memnuniyeti gayet güzel biliyorsunuz. Önümüz yaz mevsimi sosyal ve kültürel çalışmalarımızı arttırarak öğrencilerimize sadece futbol eğitimi değil çevre bilincini, arkadaşlığı, eğlenceyi, sosyal aktivitelerin eğitimini de vereceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.