Ç.T.S.O.L. seriye bağladı 3-0

Ç.T.S.O.L. Genç Bayan Voleybol Takımı Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda karşılaştığı Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Bayan Voleybol Takımı’nı 3-0’la geçti

Ç.T.S.O.L. seriye bağladı 3-0
22 Aralık 2010 Çarşamba 00:00

Liselerarası Voleybol Turnuvası’nda Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Bayan Voleybol Takımı ile Ç.T.S.O.L. Kapaklı Spor Salonu’nda karşılaşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Banu’nun ikinci sette sakatlanması sonucu bir ara hücumda zorlanan Ç.T.S.O.L. buna rağmen rakibine şans vermedi.

BANU’NUN SAKATLIĞI ETKİLEDİ
    İlk sette rakibi karşısında çok fazla zorlanmayan Ç.T.S.O.L. baştan sona üstün oynadığı seti 13 sayı farkla önde tamamladı (25-12) ve karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci sete de iyi başlayan ancak en önemli oyuncusu Banu’nun sakatlanmasıyla birlikte sıkıntı yaşayan Ç.T.S.O.L. oyundaki üstünlüğünü kaybetti. Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi’nin kontrolünde devam eden setin son bölümleri büyük heyecana sahne olurken Ç.T.S.O.L. önce 24-24’lük beraberliği yakaladı ardından da iki sayı daha bularak ikinci seti de 26-24 kazanmayı başardı.

ÜÇÜNCÜ SETİ RAHAT KAZANDI
    Üçüncü sete de Banu’dan yoksun başlayan Ç.T.S.O.L. ilk bölümlerde etkili görünse de Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi oyuncuları oyunda dengeyi sağlamayı başararak skoru 6-6’ya getirdi. Setin ilk teknik molasına  8-6 önde giren Ç.T.S.O.L. rakibinin de üst üste hata yapmasıyla farkı beşe çıkardı 15-10. Bu bölümlerde top karşılamada büyük sıkıntı çeken Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi sayı üretmekte de zorlanınca aradaki fark açılmaya devam etti. İkinci teknik molaya 16-10 önde giren Ç.T.S.O.L. üst üste bulduğu sayılarla durumu 21-11’e getirdi. Rakibinin servis hatalarıyla da sayı kazanmaya devam eden Ç.T.S.O.L. seti 25-11 karşılaşmayı da 3-0 kazanmayı başardı.

H.F.Z.A.L. DE AYNI SKORLA KAZANDI
    Günün diğer karşılaşmasında ise Hacı Fahri ZÜmbül Anadolu Lisesi Genç Bayan Voleybol Takımı Kapaklı Ç.P.L.’yi 3-0’la geçti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.