Fenerbahçeli başkanlardan Efsaneye tam destek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fenerbahçeli taraftar platformu olan 12 Numara’nın Twitter’da başlatmış olduğu kampanyaya sessiz kalmadı. İki Başkan da, Fenerbahçe Doğuş’un katılmaya hak kazandığı Turkish Airlines EuroLeagu’de Final Four mücadelelerini belediye önündeki dev ekranda yayınlayacaklarını açıkladı.

Fenerbahçeli başkanlardan Efsaneye tam destek
02 Mayıs 2018 Çarşamba 14:34

TÜRKİYE’Yİ YİNE FENERBAHÇE TEMSİL EDECEK
Daha önce birçok futbol ve basketbol müsabakasını belirli yerlerde yayınlayarak ilçe halkına maç keyfi sunan Çerkezköy ve Kapaklı Belediyeleri, önemli bir turnuvayı daha yayınlayacak. Turkish Airlines EuroLeague Final Four müsabakalarında üst üste 4. kez mücadele edecek ve geçen senenin şampiyonu olan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş’un 18 Mayıs Cuma günü oynayacağı Zalgiris Kaunas müsabakası dev ekrandan yayınlanacak.

FENERBAHÇELİ BAŞKANLARDAN TAM DESTEK
Sosyal medyada başlatılan kampanyaya destek veren Başkan Akay, maç yayınının kapalı otopark üzerindeki alanda; Başkan Mandalı ise Kapaklı Belediyesi’nin önündeki alanda yapılacağını belirterek temsilcimize başarılar dilediler.

ZALGRIS KAUNAS İLE KARŞILAŞACAĞIZ
Turkish Airlines EuroLeague Final Four mücadeleleri kapsamında 18 Mayıs Cuma günü Fenerbahçe Doğuş – Zalgiris Kaunas ile CSKA Moskova – Real Madrid karşı karşıya gelecek. Kazananlar 20 Mayıs Pazar günü final oynarken; kaybedenler aynı gün 3’üncülük maçı yapacak.

ŞAMPİYONLUK MAÇI PAZAR GÜNÜ
Stark Arena’da yapılacak organizasyonda yarı final maçları 18 Mayıs Cuma günü TSİ 18.00 ve 21.00’da oynanacak. İlk günün kazananları, 20 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00’da şampiyonluk mücadelesine çıkacak. Üçüncülük maçı ise TSİ 17.00’da yapılacak.

MÜSABAKALAR BELGRAD’DA
Turkish Airlines EuroLeague’de Final Four maçları Sırbistan/Belgrad’da oynanacak.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.