Gençlere yeni spor imkanı

Çerkezköylü gençlere yeni spor imkanları sağlamak amacıyla kurulan Yıldızlar Spor Kulübü Çerkezköy’de faaliyet göstermeye başladı

Gençlere yeni spor imkanı
11 Aralık 2010 Cumartesi 00:00

Yıldızlar Spor Kulübü gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Çerkezköy’de faaliyet göstermeye başladı. Bünyesinde toplam yedi branş olan kulübün başkanlığını Taekwondo Antrenörü Tevrat Bingöl yaparken, kulübün oluşumuna katkı sağlayan Fatih Şenel Pekol da Onursal Başkan seçildi.

AMACIMIZ GENÇLERE SPOR İMKNI SAĞLAMAK
    Kuruluş amaçlarının Çerkezköy’deki gençlere spor imkânı sağlamak, gençleri sosyalleştirmek ve içki, sigara, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirten Kulüp yetkilileri, aynı zamanda gençleri zararlı çevrelerden de kurtarmayı amaçladıklarını dile getirerek, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtararak sağlıklı, zinde bir vücuda kavuşturmak istiyoruz" diye kaydetti.
    Kulüp bünyesinde taekwondo, okçuluk, masa tenisi, satranç, halk oyunları, badminton, borce olmak üzere toplam 7 branş olduğunu dile getiren kulüp yöneticileri, faaliyette olan taekwondo branşının çalışmalarının şuan Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’nda devam ettiğini de hatırlattı.

ŞAMPİYON YETİŞTİRECEĞİZ
    Kulüp Başkanı Tevrat Bingöl yaptığı açıklamada sporun sevgi, kardeşlik ve dostluğun evrenselliğini pekiştirmek ve geliştirmek için Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü’nü kurduklarını dile getirirken genel amaçlarının Çerkezköylü gençlere sporu sevdirmek ve geliştirmek olduğunu söyledi. Hedeflerinin Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları yetiştirmek olduğunu vurgulayan Bingöl, "Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım tüm bunlar için kolları sıvadık. Kulübümüz Çerkezköy’e hayırlı olsun. Ayrıca kulübümüzün oluşumunda desteğini eksik etmeyen Yıldızlar Spor Kulübü Onursal Başkanı Fatih Şenel Pekol’a da teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.