Gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz

Kapaklı'da faaliyetlerine devam eden Değirmenci Spor Kulübü antrenörü ve öğrencileri Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

Gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz
10 Temmuz 2018 Salı 11:28

Balkan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , “Çağdaş spor anlayışını benimsemiş genç nesiller yetiştiren kulübümüzü tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Spor ve sporcularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz spora teşvik etmeliyiz. Ben her zaman gençlerimizin yanındayım. Siyaset, parti bunlar gelip geçici şeyler. Biz bu memleketi ve Kapaklı'mızı seviyoruz, bu şehre hizmet için geldik ” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİK
Kapaklı'nın her alanda başarılı bir kent olduğuna dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bugüne kadar, kültür, sanat, spor dallarında çok önemli başarılar elde ettik” dedi ve bu başarıların devam edeceğine inandığını söyledi. Başkan Mandalı, yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocuklara ve gençlere başarılar dileyerek, velilerin de çocuklarını spor dallarına teşvik etmelerini istedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.