Hedef 3’te 3

Bu yıl Voleybol Bölgesel Lig’de mücadele etmeye başlayan ve ilk iki maçını 3-0 kazanan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı yarın Tekirdağ Gençlik karşısında galip gelerek seriyi sürdürmek istiyor

Hedef 3’te 3
19 Ocak 2013 Cumartesi 08:30

Voleybol Bölgesel Lig M Grubu’nda mücadele eden ve ligin ilk iki haftasını set vermeden galibiyetle kapatan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, yarın oynayacağı Tekirdağ Gençlik maçından da galip ayrılarak seriyi sürdürmek istiyor.
İLK İKİ HAFTAYI GALİBİYETLE GEÇTİ
Ligdeki ilk maçında, kendi sahasında Keşan Lisesi Spor Kulübü’nü ağırlayan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, karşılaşmayı 3-0 kazanarak lige galibiyetle başlamıştı. İkinci haftada deplasmanda Hayrabolu Haksa Voleybol Takımı ile karşılaşan temsilcimiz, bu maçı da 3-0 kazanmış ve ikide iki yapmıştı.
RAKİP TEKİRDAĞ GENÇLİK
Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı, yarın saat 16.00’da Tekirdağ Gençlik Erkek Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek.
SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Grupta iddialı olduklarını ifade eden Alışkın, Tekirdağ deplasmanın zorlu geçeceğini belirterek, “Yarın oynayacağımız karşılaşma grubun en zor maçlarından biri olacak. Biz bu maçtan da galip ayrılarak seriyi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.
HEDEF 3. LİG
Hedeflerinin 3. Lig olduğunu dile getiren takım antrenörü Serhad Alışkın, çalışmalarının da bu doğrultuda ilerlediğini söyledi. Gruplarında 7 takım olduğunu ve bu sebeple maç aralarının kısa olduğunu hatırlatan Alışkın, “Bu takımı yukarılara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.