Hedef Süper Amatör Lig

Kızılpınarspor, Tekirdağ 1. Amatör Lig 2018 - 2019 sezonu öncesinde teknik direktör İsmail İnan ile anlaşarak çalışmalara başladı. Düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Birol Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Okan Bitmez de hazır bulundu.

Hedef Süper Amatör Lig
14 Ağustos 2018 Salı 11:49

SÜRPRİZ TRANSFERLER YOLDA
İmza töreninin ardından, yapılan anlaşma ve sezonla alakalı konuşma yapan Kızılpınarspor Kulüp Başkanı Birol Öztürk, “Kızılpınarspor Yönetimini devraldığımızda Kızılpınarspor bitmiş bir durumdaydı ve liglerin en dibinde 2. amatörde yer alıyordu. El birliği ile takımı 1. amatöre çıkarttık. İlk hedefimiz Kızılpınar ve Çerkezköy gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktı. Bunu da başardığımızı düşünüyorum ve şimdi hedef olarak Süper Amatörü gözümüze kestirdik. Allah’ın izniyle bu hedefe ulaşmak istiyoruz. Bu hedef için de yakından tanıdığımız ve geçen sezondan beri takip ettiğimiz İsmail İnan hocamız ile anlaştık. Hocamıza teklifimizi götürdük, düşüncelerimizi paylaştık. Sağ olsun o da bizleri kırmadı. Kendisi şartlarını sundu, biz şartlarımızı sunduk, masaya yatırdık ve yola çıktık. Hocamızın bizden istediği 8-9 transfer vardı. Bunları da bir bir yerine getirmeye başladık. İlerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız. Sürpriz transferler yolda diyelim. Ben bütün rakiplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Bütün Kızılpınarlıları, Çerkezköylüleri maçlarımıza davet ediyorum.” dedi.

İDDİALI, KARAKTERLİ, ÇALIŞKAN BİR TAKIM
Birol Öztürk’ten sonra bir konuşma da yeni Teknik Direktör İsmail İnan yaptı. Birol Öztürk’ün kendisine teklif sunduğunda Kızılpınarspor için ne yapılabileceğinin konuşulduğunu ifade eden İnan, “Kendisi, hedef koyduklarını, iyi bir oluşum içine girdiklerini aktardı. Ben de kısa sürede bir çalışma yapıp kendisiyle görüştüm. Ortak noktada buluşup anlaşmamızı imzaladım. İnşallah bana inanan, güvenen Kulüp Başkanımı ve Yönetim Kurulunu mahcup etmemek için çok çalışacağız. Yönetimden istediğim birkaç transfer vardı. Bunlardan birkaç tanesi bitti diyebilirim. Zaten bu futbolcular da sizlerin ve futbol camiasının yakından tanığı isimler. Birkaç isim de bugün yarın bitecek. Başkanımız sağ olsun hedef için isteklerimizi anında gerçekleştiriyor. Amacımız iddialı, karakterli, çalışkan, hedefe yürüyecek bir takım kurmak. İnşallah bunu da el birliği ile başaracağız.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.