Hereke bozguna uğrattı 6-3

Devre arasında antrenör değişikliğine giden ve takımı yeni isimlerle takviye eden Çerkezköyspor, hafta sonu oynadığı Hereke Yıldız maçından 6-3 mağlup ayrılarak taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı

Hereke bozguna uğrattı 6-3
06 Şubat 2013 Çarşamba 08:34

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Çerkezköyspor, ligin 15.haftasında Hereke Yıldızspor’la deplasmanda karşılaştı. Yeşil beyazlı ekip karşılaşmadan 6-3 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.
DEĞİŞİKLİKLER FARK ETMEDİ
Geçtiğimiz hafta oynaması gereken Kırklareli Sanayispor maçı, hava muhalefeti sebebiyle ertelenen temsilcimiz, bu sonucun ardından ilk ciddi sınavında da beklentilerin çok uzağında kalmış oldu. İlk devreyi istediği yerde tamamlayamayan ve devre arasında hoca değişikliğine giden yeşil beyazlı ekip, kadrosunu da yeni isimlerle takviye etmişti.
ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ
Mücadele Pazar günü Hereke Körfez Kocaeli Stadı’nda saat 13.30’da başladı. Karşılaşmaya iyi başlayan Çerkezköyspor, 18.dakikada Fırat’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçmeyi başardı.
EV SAHİBİ EKİBİN GOLLERİ GELDİ
Karşılaşmada geriye düşen ev sahibi ekip, ilerleyen dakikalarda daha etkili olmaya başlarken, 30.dakikada Ersin’in attığı golle skoru dengeledi 1-1. İlk yarının sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran Herek Yıldızspor, 43.dakikada öne geçen taraf olurken, 2.golü yine Ersin kaydetti. Maçın ilk yarısı da ev sahibi takımın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
GOL YAĞMURU YAŞANDI
İkinci yarının ilk bölümlerinde takımlar çok fazla pozisyon üretemezken, temsilcimiz, beraberlik golüne 63’te Mesut Salmaz’la ulaştı 2-2. Bu golden 4 dakika sonra ev sahibi ekip Hakan’ın attığı golle bir kez daha öne geçmeyi başarırken, 70’te Yasin’in golü aradaki farkı ikiye çıkardı ve skor 4-2’ye geldi. Üst üste gelen gollerle bir anda moral olarak da çöken temsilcimiz, 73’te Zülküf’ün golüyle farkı yeniden bire indirip ümitlense de, Hereke Yıldızspor, bu gole de karşılık vermekte gecikmedi ve 78’de bir kez daha sahneye çıkan Ersin skoru 5-3’e getirdi. Karşılaşmada perdeyi kapatan isim Yasin oldu. 90.dakikada gelişen atakta topu ağlara gönderen Yasin maçın skorunu da ilan etmiş oldu 6-3.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.