Kamp Çerkezköyspor’a yaradı 4-0

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kamp yapan Çerkezköyspor, hazırlık maçında karşılaştığı Eskişehir Sağlıkspor’u 4 golle geçti

Kamp Çerkezköyspor’a yaradı 4-0
19 Ocak 2013 Cumartesi 08:31

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da bulunan Çerkezköyspor, hazırlık maçında karşılaştığı Eskişehir Sağlıkspor’u 4-0 mağlup etti. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlı ekip, ortaya koyduğu futbolla ikinci yarı öncesi iyi bir görüntü sergiledi.
Çerkezköyspor mücadeleye; Ersin, Hakan-Mesut-Atalay-Gökhan-Oğuz-Mesut-Özgür-Fırat-Ali ve Zülküf onbiri ile çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Çerkezköyspor, 3.dakikada gole çok yaklaştı. Gelişen atakta Çerkezköyspor tek paslarla ceza sahasına kadar geldi. Topla son olarak buluşan Fırat düzgün vurdu fakat top direkten geri geldi.
İLK GOL FIRAT’TAN GELDİ
Temsilcimiz, bu pozisyondan 10 dakika sonra aradığı golü buldu. Karşılaşmanın 13.dakikasında çalımlarla ceza sahasına giren Fırat yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
ZÜLKÜF İLK YARININ SKORUNU BELİRLEDİ
Golden sonra da ataklarını sürdüren temsilcimiz, 40.dakikada farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Zülküf, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı (2-0). İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca devre Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
ALİ FARKI 3’E ÇIKARDI
İkinci yarıya da baskılı başlayan yeşil beyazlı ekip, rakip kalede birçok tehlike yaratırken, 65.dakikada 3.golü buldu. Fırat’ın sert şutu sonrası defansa çarpan topu iyi takip eden Ali yaptığı vuruşla farkı üçe çıkardı 3-0.
4-0 TAMAMLANDI
Oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan Çerkezköyspor, ilerleyen dakikalarda da baskısını sürdürürken, oyuna sonradan giren Gökhan Küçük 80.dakikada maçın skorunu ilan etti. Yaklaşık 30 metreden çok sert vuran Gökhan topu ağlarla buluşturdu ve farkı dörde çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, mücadele Çerkezköyspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.