Kapaklıspor durdurulamıyor

​​​​​​​Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluk mücadelesini sürdüren Kapaklıspor, kendi saha ve seyircisi önünde Ergenegücü Ulaşspor’u konuk etti. Oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olan maçta Kapaklıspor, rakibine acımadı.

Kapaklıspor durdurulamıyor
04 Nisan 2019 Perşembe 15:56

KAPAKLISPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR
Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde kendi sahasında Ergenegücü Ulaşspor’u ağırlayan Kapaklıspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan 6-1 galip ayrıldı. Kapaklıspor bu sonuçla, lig lideri Çorlu Kültürspor’la arasındaki puan farkını 4’e indirdi. Ligin bitimine son 3 hafta kala aldığı farklı galibiyetle moral kazanan Kapaklıspor, şampiyonluk hedefine 1 adım daha yaklaştı.
İLK 11’LER
Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor Sezai, Çağatay, Şahin, Tolga, Burak, Yunus, Şevket, Emrah, Berkay, Özgün ve Tezcan ilk onbiri ile başladı. Misafir takım Ergenegücü Ulaşspor ise Ali Nail, Eyüp, Mustafa, Alper, Yusuf, Samet, Eyüp, Alican, Ali, Kenan ve Kerem ilk onbiri ile oynadı.
DAKİKA DAKİKA ANLATIM…
Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibi karşısında baskın bir oyun sergileyen Kapaklıspor, kontrataktan yediği golle 1-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra rakip kalede daha disiplinli oyun sergileyen Kapaklı temsilcisi, baskısını arttırdı. Karşılaşmanın 37. Dakikasında Tezcan hızla atağa çıkarken, konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor oyuncusu Ali Nail'in müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadeleyi yakından takip eden orta hakem bu mücadelede Ali Nail'e sarı kart gösterdi. İtirazlarını sürdüren Ali Nail, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Kapaklıspor, rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdi ve ilk yarı bitmeden Emrah Çilingir’in ayağından beraberlik golünü buldu. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıya da hızlı başlayan Kapaklıspor Çağatay, Emre Kaymaz (3) ve Tezcan’la 5 gol daha bularak karşılaşmayı da 6-1 galip tamamladı. Kendi saha ve seyircisi önünde Ergenegücü Ulaşspor’a gol yağdıran Kapaklıspor, lider Çorlu Kültürspor’la arasındaki puan farkını 4’e indirdi. Kapaklıspor, önümüzdeki hafta 1461 Karadenizspor ile karşı karşıya gelecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.