Maçlara kar engeli

Çerkezköyspor, Kızılpınar Belediyespor ve Fevzipaşa Trexta’nın hafta sonu oynaması gereken maçlar kar yağışı sebebiyle iptal oldu

Maçlara kar engeli
30 Ocak 2013 Çarşamba 08:07

Hafta sonu bölgede meydana gelen etkili kar yağışı sebebiyle Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Çerkezköyspor’un Kırklareli Sanayispor ile oynaması gereken maç ve 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Kızılpınar Belediyespor ile Fevzipaşa Trexta arasında oynanması gereken maç iptal edildi.
KAR ENGELİNE TAKILDILAR
BAL 11. Grup’ta ikinci devrenin ilk maçında Kırklareli Sanayispor ile karşılaşması gereken Çerkezköyspor kar engeline takıldı. Temsilcimizin Pazar günü oynaması gereken Kırklareli Sanayi maçı kar yağışı ve bozuk zemin sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan, 1. Amatör Küme B Grubu’nda Pazar günü oynanması gereken Kızılpınar Belediyespor-Fevzipaşa Trexta karşılaşması da kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.