Milli Takıma katılma hakkı kazandılar

Yunanistan’da düzenlenen 1. Multi Open Europe Taekwondo turnuvasında elde ettikleri başarılarla Milli Takıma direk katılma hakkı kazanan Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Alperen Ayaz ve Sudenaz Kaya, antrenörleri Vural Ayaz ve velileri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Milli Takıma katılma hakkı kazandılar
08 Haziran 2018 Cuma 15:25

Şampiyon Spor Kulübü olarak 1-4 Haziran tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenen 1. Multi Open Europe Taekwondo turnuvasında Çerkezköy’ü başarıyla temsil ettiklerini belirten Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Turnuvada Sudenaz Kaya Avrupa Şampiyonu, Alperen Ayaz da Avrupa 2.’si oldu. Sporcularımız elde ettikleri bu başarılarla Milli Takıma direk katılma hakkı kazandı” dedi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZ AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Kasım ayında Antalya’da Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nın düzenleneceğini sözlerine ekleyen Vural Ayaz, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün milli sporcuları Sudenaz Kaya ve Alperen Ayaz da bu turnuvaya katılarak Çerkezköy’ümüzü ve ülkemizi başarıyla temsil edecekler” dedi. Ayaz konuşmasının sonunda spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA ÇOK YETENEKLİ ÇOCUKLARIMIZ VAR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, “Çerkezköy’de spor alanında ciddi bir potansiyel var. Çeşitli branşlarda çok yetenekli çocuklarımız var. Fakat bu çocuklarımızın kendilerini geliştirebilecekleri yeterli fiziki ortam yoktu. Biz bu fiziki ortamların sayısı artırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda kentimize kazandırdığımız 29 Ekim Spor Kompleksi ve parklarımızda oluşturduğumuz spor alanları çocuklarımızın akınına uğruyor” dedi.

ÇERKEZKÖY’DEN BAŞARILI YÜZÜCÜLER ÇIKACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzunun da kentimizde sporun gelişimine büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Akay, “Her yıl düzenlediğimiz yaz spor okullarımızda en çok ilgiyi yüzme kursumuz görüyor. Yarı olimpik yüzme havuzumuz tamamlandıktan sonra kurslarımızı burada daha geniş katılımlarla gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kentimizden yüzme alanında da önemli sporcular çıkacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Elde edilen sportif başarıların, diğer çocuklarımızı spora teşvik ettiğine vurgu yaparak başarılarından dolayı Avrupa Şampiyonu Sudenaz Kaya ve Avrupa 2.’si Alperen Ayaz’ı tebrik eden Başkanımız Vahap Akay, ziyaret sonunda sporcularla ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.