Minderde büyük başarı

Tekirdağ Liseler Arası Serbest Güreş İl Birinciliği müsabakaları sonucunda 87 puan toplayarak takım halinde birinci olan Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Güreş Takımı, büyük bir başarının altına imza atarken, bu sonuçla birlikte Tekirdağ’ı Kocaeli’nde düzenlenecek Güreş Grup Birinciliği karşılaşmalarında temsil etmeye hak kazandı

Minderde büyük başarı
09 Ocak 2013 Çarşamba 08:05

Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Güreş Takımı, Tekirdağ Liseler Arası Serbest Güreş İl Birinciliği müsabakaları sonucunda takım halinde birinci olarak Tekirdağ’ı Kocaeli’nde düzenlenecek Güreş Grup Birinciliği karşılaşmalarında temsil etmeye hak kazandı.
87 PUANLA ADINI İLK SIRAYA YAZDIRDI
Geçtiğimiz hafta Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen İl Birinciliği güreş müsabakalarına Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Çorlu M. Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi, Çorlu Mimar Sinan Lisesi, Tekirdağ Ticaret Meslek Lisesi ve Çorlu Ticaret Meslek Lisesi Güreş Takımları katıldı. Yapılan maçların ardından altı birincilik, dört ikincilik ve iki üçüncülük alan Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Güreş Takımı toplamda 87 puanla müsabakaları 1.olarak tamamladı ve Tekirdağ’ı Kocaeli’de düzenlenecek Güreş Grup Birinciliği karşılaşmalarında temsil etmeye hak kazandı. Çorlu M. Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi müsabakalar sonucunda topladığı 61 puanla ikinci olurken, Tekirdağ Ticaret Meslek Lisesi de 24 puanla 3.oldu.
ALTIN MADALYAYA UZANDILAR
+96 kiloda mindere çıkan Mehmet Aba altın madalyanın sahibi olurken, 84 kiloda güreşen Hasan Namaz, 96 kiloda güreşen Emre Palaz, 55 kiloda güreşen Emre Andıç, 74 kiloda güreşen İsa Sezgin ve 66 kiloda güreşen Halil Tekden altın madalyaya uzanan diğer sporcular oldu.
6 MADALYA DAHA GELDİ
Müsabakalar sonucunda 74 kiloda mindere çıkan Uğur Soy, 46 kiloda mindere çıkan Eyüp Zey, 50 kiloda güreşen Abdullah Karataş ve 60 kiloda güreşen Muhammed Yakut gümüş madalyanın sahibi olurken, 60 kiloda Burak Barış Ergün ve Mehmet Fatih Ekinci karşılaşmaları 3.olarak tamamlayarak derece yapan diğer isimler oldu.
HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİ
Başarılı sporcular, bu sonucun ardından 14-16 Ocak tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek Güreş Grup Birinciliği müsabakalarına katılacak. Sporcular, buradaki müsabakaların ardından ilk üçe girmeleri halinde Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazanacak.
SPONSOR ‘DÖNERCE’ OLDU
Öte yandan, başarılı sporculara müsabakalarda sponsorluk desteği veren Dönerce’nin sahibi Kubilay Demir, elde ettikleri başarının ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektirirken, işletmesinde çeşitli ikramlarda da bulundu. Çerkezköy’e böyle bir başarı yaşattıkları için sporcuları tebrik eden Kubilay Demir, "Ben de sporla ilgilenen genç kardeşlerimize bu yolda elimden geldiğince destek olmak istedim. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra kazanacakları başarılarda payımız olursa bizim için büyük mutluluk olur. Bundan sonraki spor hayatlarında da kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fahri Candaş da, başarılı sporcuları tebrik ederken, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.