Minik yüzücüden 4 mükemmel derece

Kapaklı’da eğitim – öğretim faaliyetlerine devam eden Sanayiciler İlkokulu öğrencilerinden Deniz Başar, Tekirdağ’da düzenlenen 11-12 Yaş İl İçi Vize, 13+ İl Elemeleri ve Teşvik Yüzme Yarışlarında; 2 birincilik, 2 de ikincilik elde ederek, aldığı toplam 4 derece ile geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kapaklı’yı başarılı bir şekilde temsil etti.

Minik yüzücüden 4 mükemmel derece
04 Nisan 2018 Çarşamba 14:42

DENİZ BAŞAR YARIŞLARA DAMGA VURDU
31 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 11-12 Yaş İl İçi Vize, 13+ İl Elemeleri ve Teşvik Yüzme Yarışlarına, Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencilerinden Deniz Başar damga vurdu.



2 İL BİRİNCİLİĞİ 2 DE İL İKİNCİLİĞİ ELDE ETTİ

100 metre Sırtta İl Birincisi, 200 metre Sırtta İl Birincisi, 200 metre Karışık Stilde İl İkincisi ve 200 metre Serbest Stilde yine İl İkincisi olarak toplamda 4 derece kazanan Deniz Başar, ilçesini ve okulunu büyük bir başarıyla temsil etti.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA BÜYÜK BİR BAŞARI SERGİLEMİŞTİ
Hatırlanacağı üzere, minik yüzücü geçtiğimiz yıl 5-6 Ocak tarihlerinde gerçekleşen Tekirdağ İli Vize Yarışları, Anadolu Yıldızları Ligi ve Teşvik Yarışmalarında 100 metre Sırtta İl Birincisi, 200 metre Serbest Stilde İl Birincisi, 200 metre Karışık Stilde İl İkincisi ve 50 metre Kurbağa Stilde İl İkincisi olmuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.